Devamını yapacağız deyip yarım bırakılmış, devamı olmadan pek bir şey ifade etmeyen bir animeydi.
Farklı sebeplerden arkadaşları, tanıdıkları intihar eden gençler bu kişileri geri getirmek için şans kazanıyor ve bunu da rüyalarında savaşarak yapıyorlar. Plot olarak ilgimi çekmese de belki karakterlerde sempati kurdurur diye izledim fakat onu da pek beceremedi çünkü animedeki olaylar bayağı zorlama. Rüyalarında savaştıkları kötü adamların yarısı abusive, diğer yarısı direkt tecavüzcü. "Yani bu kötü adam, nefret etmen için de tecavüzcü yaptık, kötü adam ha unutma." diyor sürekli anime size. Herhangi bir doğru aramıyorsunuz. Ana karakterlerden birinin diğerleri tarafından erkeğimsi görülen bir kız olması ve kendini kız olarak görmelerini istemesi göze batırılmadan işleniyor. Hatta benim dikkatsizliğim olabilir ama bunu animenin içinde öğreniyorsunuz sanırım karakterin savaşta söylediği bir şeyden. Onun dışında bayağı vasat bir animeydi ve sonlara doğru olayların iyice karıştırılmasından bu sezon bir sonuca ulaşılmayacağını anlamıştım, devamını düzgün yaparlarsa kaliteli bir şey olabilir fakat umudum pek yok.