Evet arkadaşlar illaki duyanlarınız vardır ama yerli yapım bir oyundan bahsetmek istiyorum: tartarus.Grafikleri ile bir indie yapıma göre hayli başarılı olan tartarus'un en güçlü yanlarından biri sesleri.Oyundaki karakter seslendirmeleri bulduğum videolarda izlediğime göre çok iyi.Ana karakter Cooperi seslendiren kişi ise mad max deki max.Oyunu konusuna gelirsek 2230 yılında madencilik ve araştırma gemisi olan tartarus'un neptün yakınlarında güvenlik protokül'ünün çalışması ve gemideki bütün mürettabatın odalarında kilitli kalması ile olaylar başlıyor.Kilitli dediysemde ana karakterimiz olan cooper'ın bir şekilde kurtulması ve geminin protokolünü kapatmaya çalışması ile oyun tam anlamıyla başlıyor.Asıl mesleği şef aşcılık olan ve programlardan zerre anlamayan cooper'a ise geminin ikinci kaptanı ve sorumlu mühendisi andrew yardım ediyor.
Oyunu yapımcıları multiplayer kanalında konuk oldukları bir programda; Oyun ile ilgili merak edilen bütün sorulara cevap verdiler.Buradan izleyebilirsiniz.
Arkadaş vaktim olmadığı için çok konu açamıyorum.Bu da ilk konum zaten.Yapıcı bütün eleştirilere açığım.Bir hatamız varsa affola.
Oyunu yapımcıları multiplayer kanalında konuk oldukları bir programda; Oyun ile ilgili merak edilen bütün sorulara cevap verdiler.Buradan izleyebilirsiniz.
Arkadaş vaktim olmadığı için çok konu açamıyorum.Bu da ilk konum zaten.Yapıcı bütün eleştirilere açığım.Bir hatamız varsa affola.