Bilgi: Kuzgun Yılıyla Wild'a Geçecek Önemli Kartlar
Wild modda oyundaki her kartı destene koyup oynayabilirsin. Standart modda ise basic, classic ve 2 yıl öncesine kadar çıkan kartları kullanabilirsin. Onları dustlayıp dustlamamak sana kalmış. Ben eski kartları çok sevdiğim için wild mod oynuyorum ve o kartları dustlamayıp saklıyorum. Bu iki moddan çok oynanılanı standart mod.

Şimdi diyebilirsin neden insanlar daha çok standart mod oynuyor diye. Bunun bence 2 sebebi var.

1- En önemli sebebi blizzarddın daha çok standart modu desteklemesi. Tüm turnuvalar, oyun içi kart değişiklikleri vs hep standart mod baz alınarak yapılıyor. Böylelikle yapılan büyük etkinliklerde güncel desteler oynanıyor. Ama wildda her kart kullanıldığı için bazı desteler orada sabit ve eski kartlara pek fazla nerf-buff olayı yapılmıyor.

2-  Standart modda meta her yıl değişiyor ve bazı metalar tabiri caizse ''kanser'' olarak nitelendirildiği için insanlar o metadaki kartlarla bir daha karşılaşmak istemiyor. Mesela kendimden bir örnek veriyim benim gördüğüm en kanser meta secret paladin metasıydı ve 2 yıl geçmesine rağmen halen daha wildda bu desteyle karşılaşmak mümkün (ben de o desteyle oynuyorum o ayrı :smile:  ). Ama şöyle bir durum da var artık oyunda o kadar çok kart ve deste tipi var ki bu kanser destelerle çok sık karşılaşılmıyor.
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Kuzgun Yılıyla Wild'a Geçecek Önemli Kartlar - Yazar: reddga - 04-04-2018, 16:35

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.