Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız?
DLC İsmi: Production of Country
DLC Odağı: Üretim, cephaneler, askere alım, ticaret, ganimet vb.
DLC Loading Karakteri: N/A
DLC Mekanikleri: Her ülke için üretim paneli eklenecek.

Bu konuyu açıklayalım şimdi.

Bundan önceki EU4 sürümlerinde çoğu şey için altın ve manpower yeterliydi. Biz yeni DLC ile oyunu daha da derinleştiriyoruz. DLC'mizin mekaniği yani odağı üretimler. Artık bir ordu kurarken ürettiğiniz kılıç, tüfek, top vb. ürünleri kullanacak. Tabii yanlış anlamayın sadece ordular değil donanmamızda. 

Oyunun erken dönemlerinde ülkenizin büyüklüğüne göre atölyeleriniz bulunacak ve bu atölyelerde kılıç, kalkan ve zırh üretebileceksiniz. Bu üretimi sağlamak için de bazı maddelere ihtiyacınız var. Örneğin, demir! Demir ihtiyacınızı karşılamak için farklı ülkelerle ticaret yapabilir veya bu ticaret stoğunun bulunduğu bölgeleri almak için savaşabilirsiniz. Unutmayın, üretim yaptığınız her değişik malzeme için farklı madenlere veya birkaç madene birlikte ihtiyaç duyacaksınız!

Şimdi bunları başlık altında inceleyelim.

Ordu

Bir savaşa girmeden önce ordunuzu hazırlıyorsunuz. Cephanenizde 24.000 adet kılıç, 21.000 adet zırh bulunmakta. Ayrıca seyislerinizin raporuna göre 12.000'e yakın atınız bulunmakta. Orduya 10 bin piyade ve 5 bin süvari yazdırdınız. Stoklarınız düşecek. Savaşta ölen askerlerinizin yerine yeni askerler gelecek ve bunlar da stoklarınızdan ihtiyaçlarını alacaklar.

Donanma

N/A

Ticaret

Artık bir ülke ürettiği malın fazlasını veya kendi belirlediği miktarı direkt bir ülkeyle altın karşılığı ticaretini yapabilecek. - Detaylandırılacak.-

Üretim

N/A

Ganimet

Yaptığınız bir savaşta eğer düşman orduyu yenerseniz onların ölen askerlerinin 4/1'i kadar savaş ganimeti kazanacaksınız. Yani bir savaşta 20.000 asker öldürdüyseniz o askerlerinin 5.000'inin top ve tüfeklerini alabileceksiniz.

Not: N/A'lar daha sonra dolduralacaktır.
[+] 3 üye SHD nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: Duman - 26-03-2016, 12:51
Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: lortcush - 26-03-2016, 12:59
Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: SHD - 26-03-2016, 13:26
RE: Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: SHD - 26-03-2016, 14:22
Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: Momlak - 26-03-2016, 19:10
Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: Moses - 26-03-2016, 19:16
Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: SHD - 26-03-2016, 20:24
Bir Sonraki DLC'yi Siz Yapsaydınız? - Yazar: lortcush - 26-03-2016, 22:14

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.