Blog: 31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda
Benim de Strateji oyunlarına ilk giriş yaptığım yerdi. Oradaki Müslüman Aztekler isimli bir hikaye sayesinde EU3'e başlamıştım. Birçok insanla tanıştım orada, güzel günlerdi. Malum olaylardan sonra, ve bütün ana kitlenin ST'ye geçmesiyle beraber ben de ST'ye geçtim. Kapanmasına diyecek bir sözüm yok, eğer bir girişim devam etmiyor ise kapatılır. Umarım eski yazıları birileri arşivler.

Ek:
Ama, sitenin kapanmasına sebep olup, her şeyi şahsi sitesine yönlendiren, bütün  suçu "Dış mihraklar" adı altına üzerimize atan, her türlü seviyeli davranışa seviyesiz şekilde cevap vererek kendi puanını düşüren kişileri hiç iyi anmayacağım.
[+] 2 üye Ecdad Computer nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda - Yazar: Ecdad Computer - 31-01-2019, 23:16

Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.