Blog: 31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda
Ben TWT de acılan forumun kapanacağı konusunda guzel bir mesaj yazdım ve eskilerden ulasmak isteyenler için steam linkimi bıraktım.
Talha benim yorumdaki steam linkimin olduğu kısmı silip benide banlamış. Sanırım burdaki yorumumda şu an ST nin ezici daha kaliteli ortam olduğunu belirttiğimi gördü.

Bu mesajı da okuyacağına eminim. O yüzden zaten kapanıyor olan forumdan yergi mesajı yazmadığım hade beni banladığı için tekrar diyorum ki yabgu bilmemne forumu ST ile kıyaslanacak düzeye bile gelemez. Hele bizim gibi eski ve size karşı kötü düşüncesi  olmayan üyeleri böyle salak salak banlarsanız forumunuza adam bulamazsınız.  

Madem benim düşüncemi beğenmeyip banlıyosun iletimde beğenmediğin kısmı düzenleyeceğine adam gibi komple silseydin. Senin forumuna attığım yaklaşık 2500 mesaj, on binlerce kez tıklama, verdiğim etkileşimlerle sana kazandirdigim 1 kuruş bile varsa yazık ettin.

@Faramir boşa üzülmüşüz TWT icin kanka burda forumu yeren arkadaslar haklıymış. Sadece yeni yöneticiler değil kurucuları bile çocukmuş forumun.

Forumdaki mehmetozan gibi peymane gibi eski ve iyi olduğunu düşündüğüm üyeler de umarım bu mesajımı görürler ve onlarda bu foruma katılırlar. 
Nickler 2. Kez degistirilebiliyosa burdaki nickimi de hem gizli gizli burayı takip eden TWT üyeleri varsa görünce tanısın diye hemde fiilen 2015 yılında ölen eski TWT nin anısına tekrar Royal Guard yapıcam.

@MichaelWitmann foruma tekrar hoşgeldin. Umarım sende birkaç mesajdan sonra gitmezsin de eski üyeleri daha çok görürüz.
[+] 4 üye Royal Guard nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
31/01/2019 - Forum Makaleleri #12: Eski Dostlara Veda - Yazar: Royal Guard - 01-02-2019, 19:04

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.