Civilization VII - Meiji Japonyası (Modern Çağ)
Civilizations_Desktop_Meiji.jpg

MEİJİ JAPONYASI
Askerî, Bilimsel

Edo Japonyasının zoraki dışa açılımını takip eden kaos yeni bir senteze yol açtı: Meiji. Bu devir derin değişimlerin ve çelişkilerin devriydi. Meiji Japonyası Batı yönetimini ve teknolojisini Edo'nun kemikleriyle kaynaştırarak hızla genişleyip Avrupa'ya meydan okudu. Pasifik'te yeni bir şafak sökmüştü; dramatik ve ihtişamlı, hararetli ve dehşet verici.

Özel Yetenek
  • Goisshin: Bir Binayı Aşırı İnşa Ettiğinizde yeni Binanın Üretim maliyetinin belirli bir yüzdesi kadar Bilim elde edin.
Sivil İlerlemeler
Bunmei Kaika
  • 1. Kademe: Jukogyo Özel Binasının kilidini açar. Askerî Binalar ve Üretim Binalarına yönelik belirli bir yüzde kadar Üretim kazanın. "Fukoku Kyōhei" Geleneğinin ve Dogo Onsen Harikasının kilidini açar.
  • Fukoku Kyōhei Geleneği: Donanma ya da Hava Birimi ürettiğinizde Üretim maliyetinin belirli bir yüzdesi kadar Bilim elde edin.
Beş Maddelik Yemin
  • 1. Kademe: Ginkō Özel Binasının ve "O-yatoi Gaikokujin" Geleneğinin kilidini açar. Bilim Binalarına yönelik belirli bir yüzde kadar fazladan Üretim.
  • O-yatoi Gaikokujin Geleneği: Uzmanlardan fazladan Üretim ve Bilim.
Savaş Yüksek Şûrası
  • 1. Kademe: Donanma ve Hava Birimlerine yönelik belirli bir yüzde kadar fazladan Üretim. "Shusei Kokubō" Geleneğinin kilidini açar.
  • Shusei Kokubō Geleneği: Askerî Binalar Kıyı altıgenlerinden Üretim bitişiklik bonusu elde eder.
Kantai Kessen
  • 1. Kademe: Kıyı altıgenlerinde bulunan ya da Kıyı altıgenlerinin bitişiğinde olan Birimler fazladan Muharebe Gücüne sahip olur. "Kōkūtai" Geleneğinin kilidini açar.
  • Kōkūtai Geleneği: Bir Donanma Birimiyle çarpışan düşman Birimlerine saldıran Hava Birimleri için fazladan Muharebe Gücü.
Özel Altyapılar
  • Zaibatsu: Özel Quarter. Bitişiğindeki Binalar fazladan Altın ve Üretim kazanır.
  • Ginkō: Özel Bina. Altın temelli. Altın Binalarıyla Altın bitişiklik bonusu kazanır.
  • Jukogyo: Özel Bina. Üretim temelli. Kıyı ile bitişiklik bonusu. Fazladan Kaynak Bölmesi.
Özel Askerî Birimler
  • Mikasa: Özel Donanma Birimi. Bu Birim ilk yok edildiğinde en yakındaki dost Donanma çıkış noktasında düşük sağlıkla belirir.
  • Zero: Özel Hava Birimi. Fazladan saldırı menziline sahiptir. Diğer Hava Birimlerine karşı fazladan Muharebe Gücü.
İlişkili Harika
  • Dogo Onsen: Mutluluk temelli. Şehir bir Kutlama esnasında Nüfus kazanır. Bir Kıyı altıgeninin bitişiğinde inşa edilmelidir.
Başlangıç Meyilleri
  • Kıyı
  • Çayır
IbnE9P2.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Civilization VII - Meiji Japonyası (Modern Çağ) - Yazar: Attila the Hun - 21-02-2025, 11:57

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.