İleti Sayısı: 313
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
2
Toprakların bölünmemesi icin ne yapabilirim
•
Imperium:
2
Plot kill için kimse katılmıyor neden böyle opinion olmasına rağmen
•
Imperium:
2
+ sayısı - den fazla olsada base bilmem neyden ötürü olmuyor sanırsam
•
İleti Sayısı: 26,421
Imperium:
139
Base reluctance gibi bir şey olması lazım o, taban yani.
Plota insanların gelmesi için Justicar'ın da dediği gibi plot kurduğun kişiyi sevmemeleri ve seni sevmeleri gerekiyor. Yüksek entrika gücü yardımcı olur, belki biliyorsundur orada sarı el çıkan kişilere rüşvet vererek plot'a katılmalarını sağlayabilirsin.
•
Imperium:
2
02-08-2016, 22:32
(Son Düzenleme: 02-08-2016, 22:59, Düzenleyen: forever_ducale.)
Neredeyse hepsi kırmızı el.
Ilk başlarda claim hızı düşüktü şimdi neredeyse hiç yapmıyor bu nedendir ve nasil duzeltilir.
Hapse attığımız elemanlara ne yapmaliyiz öldürünce tiran oluyormusuz.
•
İleti Sayısı: 5
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
0
Arkadaslar Merhaba ben forumda yeniyim crusader kings 2 ye yeni başladım hoşumada gitti ben şimdi kutsal roma imparatoru ile oynuyorum papa vasalim istediğimi aforoz ettirebiliyorum ama hacli seferi nasıl ilan ettiricem özellike Katolik bi devlete
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Ölümün durumunda o ünvanı kaybedeceğini söylüyor. Ya hiç heir sahibi değilsin yada 1 den fazla erkek evladın var.
•
Imperium:
139
Haçlı seferi ilan edilebilmesi için belli bir tarihin geçilmiş olması veya hristiyanlık için önemli herhangi bir toprağın (Fransa vs) Müslümanların eline geçmesi gerekiyor. Ülkeler herhangi bir şekilde haçlı için talepte bulunamıyor ve haçlı açıldığında bölgeyle ilgili olarak açılıyor yani Anadolu, İberya vs. gibi.
•
Imperium:
0
Anladım sadece müslümanlarami hacli ilan edebiliyoruz bide onun dışında papayi nasip kullanmam lazım yani nasıl daha çok yarari olur komplo kuranlari aforoz edip hapsetmek dışında
•
Imperium:
139
06-08-2016, 11:30
(Son Düzenleme: 06-08-2016, 11:31, Düzenleyen: Duman.)
Papalığa başka birini geçirip eski papayı hapse atıp banishleyerek tüm hazinesine el koyabilirsin mesela. Papaların genelde çok parası oluyor. Haçlı bölge bölge ilan ediliyor ilan edilebilmesi için bölgenin hristiyan olmayan birinin elinde olması gerekiyor.
•
Imperium:
0
İşte abi ben papayi nasıl kardeşim atıyorum yunanistan müslümanların e
linde bi hacli yapalım dicem
•
Imperium:
139
Oyunda öyle bir mekanik yok malesef, Papa kendisi ilan ediyor gerekli gördüğü zaman.
•
Imperium:
0
Üstat biliyorum çok sordum Özür dilerim ama düello ve spy on seçenekleri bende yok sword of islam ve ruler designer dlc var dlc eksikliğinden galiba dimi
•
Imperium:
0
Anladım teşekkür ederim cevaplar için way of the life dlcsini almam lazım o zaman peki başka hangi dlcleri önerirsiniz yeni çıkacak olan hastalık olanı kesin almayi düşünüyorum
•
Imperium:
139
06-08-2016, 16:28
(Son Düzenleme: 06-08-2016, 16:28, Düzenleyen: Duman.)
The Old Gods ve Sons of Abraham genel olarak kaliteli dlclerdir ancak Crusader Kings II'de haritanın genelinde oynayabilmek için tüm dlcleri alman gerekebilir. Eğer müslümanlarla da oynamak istiyorsan müslüman dlcsini almalısın vs.
En gereksiz dlc açık ara Sunset Invasion.
•