İleti Sayısı: 604
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
başka Tarikatı rehberi yokmu
•
İleti Sayısı: 2,160
Imperium:
28
Açıklanmasını istediğiniz konuları buraya yazabilirsiniz.
•
İleti Sayısı: 27
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Merhaba öncelikle kolay gelsin , blood line rehberi çıkartırsanız çok memnun olurum bu konuda çok cahilim yabancı kaynaklara bakıyorum ve pek anlıyamadım açıkcası bir türkçe rehber olursa çok güzel olur :)
İleti Sayısı: 981
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
2
1-Bloodline kurma rehberi
2-Din reformlama rehberi
Aşağıdaki 1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 2,467
Imperium:
47
Holy fury ile gelen pagan reformlama rehberi cok iyi olur. Isin kotu tarafi oyunda onlari aciklayici tooltip bile dogru duzgun degil. Foruma boyle bir rehber guzel olurdu.
•
İleti Sayısı: 1,388
Imperium:
30
Konsey ile ilgili bir rehber yapılırsa iyi olur özellikle Kanunlar ve bunları nasıl geçirebiliriz v.b tarzda eklenirse çok daha iyi olur şahsen bir türlü çözemedim bu işi konsey onaylamıyor ve kanun geçmiyor aram iyi olsa bile bazen geçmedi oluyor onaylamıyorlar.Uzatmadan böyle bir rehber yapan olursa seve seve okurum.
трагедия
Aşağıdaki 1 üye Faramir nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Faramir nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Val Thorne
İleti Sayısı: 1,494
Imperium:
5
Oyunda ilk defa imparator oldum. Bu aşamada oyunum nasıl değişecek acaba derken rehberlere bakayım istedim ancak bunla alakalı bir şey yok sanırım.
•
İleti Sayısı: 653
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
Holy orders ile nasıl oynayabilirim
•
İleti Sayısı: 477
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
19
''Raid Rehberi'' var mı acaba yok ise yapılırsa çok iyi olur.
•
İleti Sayısı: 6,468
Imperium:
17
epir ve trabzon rehberleri
•
İleti Sayısı: 1,909
Imperium:
49
Rulerlarin yuksek statlara sahip olmasi icin ne yapilmasi grektigi ile ilgili bir rehber
•
İleti Sayısı: 3
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
0
Evlilikleri nasıl etkili bir şekilde kullanabilirim? Entrika ile bağlantılı olabilir. Güçlü bir hanedan nasıl kurulabilir? Bu rehber yardımcı olabilir.
•
İleti Sayısı: 8,058
Imperium:
91
Genius, Quick, Strong ve Attractive genetik olarak çocuğa geçebilir. Bu traitlere sahip eş seçmekte fayda var. Lustful gibi fertility veren traitler daha kolay çocuk sahibi olmanı sağlayacaktır. Ayrıca eşinin statları yüksek olması da iyi olacaktır çünkü eşinin statlarının yarısı state puanlarına yansır. Demesne limitini vs artırır. Onun dışında bloodline sahibi bir eş alırsan bloodline aktarabilirsin.
Onun dışında verasetle toprak almak için agnatic-cognatic verasetli unvanlardaki varis kızlara bakabilirsin, claim sahibi kızlara bakabilirsin.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Dragh