Company of Heroes 2 - Yeni Başlayanlara Oyun Nedir Ne Değildir
(21-03-2018, 18:13)Ahmed-i Sani : Bu yorumu yazdıktan sonra hemen okuyacağım. Benim gibi COH2'de ilerlemek isteyen yeni başlayan oyuncular için birebir. Tebrik ederim. Bu çalışmanın devamını bekliyorum.

Teşekkür ederim, çalışmamı içerik olarak arttırıp detaylandırmaya devam edeceğim. Zaman sorunu yüzünden yavaş ilerliyor affınıza sığınıyorum.

(21-03-2018, 20:59)yusufkaan : Hocam çok güzel bir rehber olmuş devamını bekliyorum,  rehbere mg lere karşı ne yapılabileceği ingiliz savunma hattını yok etme vb. Taktiklerde eklerseniz çok güzel olur.

Teşekkür ederim genel tanıtımlar bittikten (ki zaman alacak :smiling: ) sonra taktiklere de geçeceğim aynı konu içerisinde. Bu arada başka konular içerisinde taktikler var onlara bakabilirsin. Yinede söyleyim seçtiğin devlete bağlı olarak MG için Mortar, sniper, sis bombası atarak hücum taktiklerini kullanmanı tavsiye ederim. Ama en basiti 1 Mortar ile tacizdir. Üzerine Havan atışı yapılan hiç bir MG yerinde beklemez çekilir yada pozisyon değiştirir. İngiliz savunma hattını yıkmak için çok taktik var ama genel olarak Wehrmacht seçtiysek yer değiştiren Mortarlar ile önce Mortarı yıkarak devamını sağlayabilirsin, oyunun ilerleyen dönemlerinde mortar yerine Howitzer(Obüs) kullanabilirsin. Ayrıca Encirclement Doctrine Generalinde Close the Pocket bombardımanını kullananda var. OKW de en pratik olarak Support Gun ve Walking Stuka kullanılıyor.
q59zb6s.jpg
[+] 1 üye irfandurmus nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Company of Heroes 2 Yeni Başlayanlara Oyun Nedir Ne Değildir - Yazar: irfandurmus - 22-03-2018, 10:54

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.