Duyuru: Crusader Kings III Türkçe Yama - 1.8 (%100) Çıktı
Yamayı bekliyoruz Şimdiden kolay gelsin teşekkürler <3
Ara
Bu yeni dlc ile türkçe yamayla başarım alabilicez galiba.
[+] 1 üye Semavi7 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hadi inşallah
Ara
Yeni güncelleme geldi bir sürü yeni şey eklendi türkçe yaması ne zaman çıkar acaba ?
Ara
Daha 1 gün oldu bu zamana kadar gelen en büyük dlc çok fazla satır var biraz sabretmek gerek.
Ara
tahmini ne zmana çıkar oyunu satın alacam o yüzden indirimleri bekliyorum. ve bu konu hakkında açıklama var mı? çevrilecek mi?

(12-05-2023, 20:55)SafakB : Daha 1 gün oldu bu zamana kadar gelen en büyük dlc çok fazla satır var biraz sabretmek gerek.
tahmini ne zmana çıkar oyunu satın alacam o yüzden indirimleri bekliyorum. ve bu konu hakkında açıklama var mı? çevrilecek mi?
Ara
(12-05-2023, 20:17)Elendil : Yeni güncelleme geldi bir sürü yeni şey eklendi türkçe yaması ne zaman çıkar acaba ?
oyuna yeni başladım gibi tam en güzel zevkli dönemlerimi yaşıyodum umarım tez zamanda çıkar ya teşekkürler
Ara
(12-05-2023, 21:06)Kingmen68199 : tahmini ne zmana çıkar oyunu satın alacam o yüzden indirimleri bekliyorum. ve bu konu hakkında açıklama var mı? çevrilecek mi?

(12-05-2023, 20:55)SafakB : Daha 1 gün oldu bu zamana kadar gelen en büyük dlc çok fazla satır var biraz sabretmek gerek.

Tahmini süre olmaz genelde bu tarz işlerde çeviri ekibi ne zaman musait olup çevirirse o zaman yayınlanacaktır. Steam Atölye sayfasından duyuru yapıyorlar zaten ve ana konu üzerinden.
[+] 1 üye SafakB nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(02-06-2022, 08:05)Duman : Hazır olunca gelir.
[+] 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(13-05-2023, 01:25)SafakB :
(12-05-2023, 21:06)Kingmen68199 : tahmini ne zmana çıkar oyunu satın alacam o yüzden indirimleri bekliyorum. ve bu konu hakkında açıklama var mı? çevrilecek mi?

Tahmini süre olmaz genelde bu tarz işlerde çeviri ekibi ne zaman musait olup çevirirse o zaman yayınlanacaktır. Steam Atölye sayfasından duyuru yapıyorlar zaten ve ana konu üzerinden.
ben oyuna sahip değilim. atölyeden göremiyorum. nasıl görebilirim ya da takip edebilirim steam üzerinden
Ara
sabırsızlıkla bekliyoruz
Ara
(13-05-2023, 13:16)Kingmen68199 : ben oyuna sahip değilim. atölyeden göremiyorum. nasıl görebilirim ya da takip edebilirim steam üzerinden

Steam üzerinden takip etmek zorunda değilsin, forum üzerinden Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu'yu takip edersen güncelleme çıkınca haberin olur.

İlla Steam üzerinden takip etmek istersen de Strategyturk Türkçe Yama  öğesini favorilerine ekleyebilirsin.
[+] 1 üye Elefsar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(13-05-2023, 22:28)elefsar :
(13-05-2023, 13:16)Kingmen68199 : ben oyuna sahip değilim. atölyeden göremiyorum. nasıl görebilirim ya da takip edebilirim steam üzerinden

Steam üzerinden takip etmek zorunda değilsin, forum üzerinden Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu'yu takip edersen güncelleme çıkınca haberin olur.

İlla Steam üzerinden takip etmek istersen de Strategyturk Türkçe Yama  öğesini favorilerine ekleyebilirsin.
teşekkürler kral. çok hakim değilim konulara o yüzden. hemen takip ediyorum ve bildirim gelmesini bekliyorum. sağ olasın
Ara
Herkese merhaba. Foruma yeni geldim.

Tours and Tournaments Tr yamasıyla uğraşan arkadaşların şimdiden ellerine sağlık.
Teşekkürler.
Ara
(17-05-2023, 23:13)oknzc : Herkese merhaba. Foruma yeni geldim.

Tours and Tournaments Tr yamasıyla uğraşan arkadaşların şimdiden ellerine sağlık.
Teşekkürler.

Hoş geldin.

Foruma ilk geldiğim 2017 şubat ayını hatırladım bir hüzün çöktü ya. :fear:

Şimdi ilk mesajıma baktım 17/05/2017 imiş şubat diye aklımda kalmıştı benim. Tam 6 sene olmuş.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
[+] 1 üye Zebercet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Türkçe yamayı kurduktan sonra başarım kazanma ne yazık ki açılmıyor. Türkçe yama ile başarım kazanabilicek şekilde nasıl oynayabilirim?
Ara
Normal yollarla kazanamazsın.
Ara
Yeni yama ile modlarla başarım kazanılabiliyor fakat Türkçe Yama daha güncel olmadığı için bu durum geçerli olmayabilir. Güncelleme geldikten sonra denemenizde fayda var.
WhaW8Am.gif
Ara
Merhaba,
Oyunun 1.8.2 yamasını yükledim. 
Birçok yer türkçe olmasına rağmen bzı yerlerde eksiklikler var.
Resimleri aşağıdaki paylaşıyorum.

err1.jpg

err2.jpg
Ara
Oyun 1.9, yama 1.8. Oyunun 1.8 sürümünde oynarsanız problem olmaz.
[+] 1 üye Duman nickli üyenin bu iletisini beğendi.

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.