Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
Upuzun bir yorum yaptım ve durumu eleştirdim. Hatta duman denen herkese ahkam kesen arkadaşı da etiketledim. Daha sonra eleştirilerimi dile getirip ne rakipsizlikten dolayı adamın destekçilerine karşı yaptığı tavrın ne kadar yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. Yorumlarımı hızlıca kaldırıyor ve siliyor. Siz değerli oyun severlere bir kez daha sesleniyorum. Adamlar eleştiri kaldıramıyor. Ücretli yapamazlar çünkü ücretli yapmanın getireceği hesapları kaldıramazlar. Çok şımarıklar ve alternatiflere kapalılar. Zaten tüm youtube kanallarında yayıncılar ve yayıncı olmayan oyuncular çeviri ekibine hep teşekkürlerini sundular. Bu yeterli olmalı ve şımarık ve üst perdeden bir tavır sergilenmemeliydi.

Her zaman böyle diktatörleşmeler yaşanıyor. Forum yazarları ve diğer oyuncular teşekkür etmeniz zaten bu ekip için yeterli olmalı. Yalakalık yapmanıza gerek yok. Kendi fikirleriniz olsun eleştirileriniz olsun. Bu eleştiri ortamı ekiplerin gelişimini sağlar.

Atatürk'ün meclisde belirttiği gibi muhalefet gerekliliği iktidarların gelişimine fayda sağlar. Birinci öncelik budur. Eleştiri kaldıramıyorlar. Negatif yorumları hemen siliyorlar.

Mesela bundan önceki yorumlarımı neden sildin duman kardeş, yoksa burası senin web siten ve senin dediğin olmak zorunda ve fikirleri ortaçağ karanlığı gibi susturur musun ?

Bu kadar bu temada oyun oynanan bir yerde bu çeviri yapan insanlar bir gün seni eleştirdiğinde ne yapacaksın ? Fikirleri silip kaçacak mısın ?

İnsanlara cevap verdiğini düşünmüşsün ama insanlar beğenmemiş bende beğenmedim. Bir ekip başarılı bir çalışma yaptı diye diğer her konuda doğru yaptığını mı savunalım ? Zaten herkes elinden gelen desteği vermeyede razıyken, sen bu triplere neden giriyorsun dostum ? Tek yapabildiğin wordpress kullanmak oyun oynamak ve çeviri yapan insanları bulmak mı ?

Küçük bir velet misin ? Karşıt yorumları dinleyip adam gibi yanıt veremiyor musun ?

Arkadaşlar, ekip çalışmalarını yavaş yaptıklarını düşünüyorsanız toplanın anonim olarak githubda biz yapıp yayınlayalım. Rakipsizlikten şımaran tiplere yağ çekmek yerine en azından çaba gösterirsiniz. Ezik gibi bu adamların üst perdeden laflarına maruz kalıp her gün burayı kontrol etmeyin. Üşenmeyin bu gerekiyor demekki. Demek ki tek bi adamı oturup yalaka gibi beklemek yerine gerekiyorsa birleşip kendimiz yapmamız gerekiyor.

En azından destekleyenlerle bir bütün oluruz eleştirileri dinler en iyisini yapamasak da, iyi bir şey yapıp şımaran tiplere biat etmeyiz.

Bu yorumu da sil aslan parçası. Sen silsen de biz yazarız. Bura senin çöplüğün siliyosun kafana göre, kafamıza koyarsak bunları silemeyeceğin yerlerde de söyleriz. Biraz özgüvenin olsun.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Yazar: Yaramaz - Dün, 08:45
CK3 - Rehber Talep Konusu - Yazar: yanke152 - 08-09-2020, 21:16

Konuyu Okuyanlar: Duman, Xitan, 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.