Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
(Dün, 19:42)BigUnicorn : Bu yama için verilen tek söz aksi belirtilmedikçe yamanın güncel kalacağı. 19 sayfa tartışma yaşanmış ve %95 aynı mesele. Defalarca çeviriyi yapan kişiler tarafından cevap verilmiş olsa da her güncellemede tekrar aynı yere geliyoruz.

Ama ilk kez üstteki arkadaş gibi bir mevcudiyete denk geldim. Karşılığında herhangi bir bedel ödemediğiniz hizmet için bu denli cümleler kurmak.

Dili sadece forum adabına değil genel adaba aykırı. Yalaka diye hitap ettiği bu forumda bulunup üstte anlattığım şeylerin bilincinde olan insanlar. İşine gelince kelime süslemeleri yapmayı biliyorsa  edebini takınmayı da bilecek.

(Dün, 13:50)Yaramaz : Size bilginin gücüyle cevap veriyorum. Siz ne tepki vereceksiniz ?

Aynı şeyleri yazmışız aşağı yukarı ben de sizinle aynı fikirdeyim hocam zaten arkadaşın 2 iletisi var ve sadece kavga etmek amacıyla üye olmuş buraya. Yanlış hatırlamıyorsam bir zamanlar steam atölyesinde de bunun gibiler sürekli gereksiz şeyler yazdığı için oradaki yorumları kapatmıştı yönetim ekibi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Yazar: SafakB - 6 saat önce
CK3 - Rehber Talep Konusu - Yazar: yanke152 - 08-09-2020, 21:16

Konuyu Okuyanlar: Duman, Xitan, 12 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.