Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu
Herkese selamlar,
Öncelikle çevri ekibine böyle güzel bir oyunda bu güzel çevriyi hediye ettiği için çok teşekkür ederim ve çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Arkadaşlar artık şu yama ekiplerini suçlamaktan ve "Ne zaman çıkacak ?" gibi sorular sormaktan vazgeçin. Bende 1 yıl öncesine kadar başka oyunların çevrilerinde yer alan biri olarak söylüyorum bu işi sevdikleri için ve insanlar Türkçe oyun oynayabilsin diye "HOBİ"(TEKRAR SÖYLÜYORUM MAAŞLI İŞ DEĞİL HOBİ) olarak yapan insanların tarih verme zorunluluğu yoktur çünkü onlar da NE ZAMAN ÇIKACAĞINI BİLMİYORLAR. Çünkü "HOBİ" demek , görev ve meslek dışında severek yapılan, dinlendirici ve oyalayıcı uğraşlar anlamına gelir. Kişiler, ilgi duydukları alanlarda bu tür etkinliklerle vakit geçirirler. Kendi hayatları ve kendi işleri olduğunu artık anlayın boş zamanlarda bakabiliyorlar ve çevri yapabiliyorlar onun için Deadline'ları yok yani zaman planları yok. Yama çıkacağı zaman çıkar sürekli bilgi vermek zorunda değiller. Zaten cevaplarda söylediler ve yama biz çıkartmıyoruz diyene kadar çıkmaya devam edeceğini de belirttiler. Bazı forumlarda da böyle olaylar olduğu için bir çok çevri ekibi dağıldı ve çevirmenler bıraktı. Kendimde yaşadım AAA bir oyunu çevirdik ve bir tarih verdik ne yazık ki paketleme yaparkewn hata aldık ve 1 gün sonra çıkartacağımızı söyledik ve abboooov yemediğimiz küfür,hakaret kalmadı hatta bazı küfürleri not defterime yazdım ilginçmiş diye. Peki bedava yaptığımız ,hobi olarak gördüğümüz işten bu kadar laf yemeyi hak ettik mi ? O yüzden adamları darlamayın! Elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.
[+] 3 üye Ulasates33 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - Ana Konu - Yazar: Ulasates33 - 17-01-2025, 11:25
CK3 - Rehber Talep Konusu - Yazar: yanke152 - 08-09-2020, 21:16

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.