Crusader Kings III Türkçe Yama - İndirme Konusu: 1.12 (%100)
(21-11-2024, 15:42)-Onur- : Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili                 

Free Polish Language Support
Alongside this release, we are delighted to introduce Polish as the 8th official language of Crusader Kings III. This update will be freely available to all players. We would like to thank modders Santroy, Hora, Witcher, sano2, and Blizzer for their hard work on this localization.

Acaba başvurulsa bu şekilde bu çeviride sürekli Türkçe dil desteği olur mu ki

Hocam bence de CK3 oyuncularına başlık açıp böyle bir duyuru yapmak çok mantıklı olur başka türlü olacak gibi değil yani her dlc'de her güncellemede yama beklemek zorunda kalıyoruz bu kadar oyuncu kitlesi olan bir oyuna dil desteği getirmemek haksızlık sırf böyle toplu talep edebilme yolu var mı diye forumdan hesap açtım.

CK3 Roads to power dlcsi dahil her dlcyi edindim adam akıllı Türkçe dilde oynamak gözümde kaldı!
CK3'ün Alpleri! CK3'ÜN YİĞİTLERİ! LORDLARIM BEYLERİM!
CK3 MİLYONLARCA TÜRK OYUNCUSU BULUNMASINA RAĞMEN PARADOX TÜRKÇE DİL DESTEĞİNİ TÜRK OYUNCULARA ÇOK GÖRMÜŞTÜR
CK3 OYUNCULARI BİLİRKİ OYUNUN STANDART DLC'SİZ OYNAMANIN İMKANI YOKTUR Kİ BİRÇOĞUMUZDA BİRÇOK DLC VEYA TAMAMI VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM...

BU ZAMANA KADAR DA YAMA YAPAN ARKADAŞLARA EMEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM AMA BU DURUM ARTIK ONLARI DA AŞIYOR ONLAR YİNE ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKUP YAMA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRSELER DE HER GÜNCELLEME VE EKLENTİDE AYLARCA SÜREN BEKLEME SÜRESİ DURUMU CİDDİ CAN SIKICI OLMAYA BAŞLADI STRATEGYTÜRK VE BİZ CK3 OYUNCULARI BU KONUYLA İLGİLİ PARADOXLA İLETİŞİME GEÇİP TÜRKÇE DİL DESTEĞİ KONUSUNDA YOĞUN TOPLU İSTEK VE TALEP OLUŞTURMAMIZ GEREKİYOR. BEN FORUMDA YENİYİM SIRF BUNUN İÇİN FORUMA KATILDIM EĞER DAHA YETKİLİ BİR ARKADAŞ VARSA BU KONUYLA İLGİLİ OLARAK BİR BAŞLIK OLUŞTURSUN DESTEK VERELİM FORUMDAKİ DİĞER OYUNCULARA ULAŞALIM YAYINCILARA ULAŞALIM VE ŞU İŞİ ARTIK BİR ÇÖZÜME KAVUŞTURALIM! 
KATILIM GÖSTERECEK İLGİLENECEK OLAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM!

(03-12-2024, 20:50)hasancakir06 :
(21-11-2024, 15:42)-Onur- : Steam da bildirilerde var Slavlara kıyafet gelecek ve leh dili                 

Free Polish Language Support
Alongside this release, we are delighted to introduce Polish as the 8th official language of Crusader Kings III. This update will be freely available to all players. We would like to thank modders Santroy, Hora, Witcher, sano2, and Blizzer for their hard work on this localization.

Acaba başvurulsa bu şekilde bu çeviride sürekli Türkçe dil desteği olur mu ki

Hocam bence de CK3 oyuncularına başlık açıp böyle bir duyuru yapmak çok mantıklı olur başka türlü olacak gibi değil yani her dlc'de her güncellemede yama beklemek zorunda kalıyoruz bu kadar oyuncu kitlesi olan bir oyuna dil desteği getirmemek haksızlık sırf böyle toplu talep edebilme yolu var mı diye forumdan hesap açtım.

CK3 STEAM TOPLULUĞU TARTIŞMA BÖLÜMÜNE TÜRÇE DİL DESTEĞİ İLE İLGİLİ BAŞLIK AÇTIM 
EĞER DESTEK OLUP HATTA SİZ DE BU KONUDA YAZARSANIZ BELKİ BİR MUHATTAP BULABİLİRİZ!

[img]file:///C:/Users/Hasan%20%C3%87ak%C4%B1r/Desktop/2024-12-03_21-34-50.png[/img]
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Crusader Kings III Türkçe Yama - İndirme Konusu: 1.12 (%100) - Yazar: hasancakir06 - 03-12-2024, 20:50

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.