Değişiklikler
- Klasik konu gösterimi (dikey) seçeneğinde beğeni butonlarının arkaplanının beyaz kalma problemi giderildi.
- Ziyaretçiler artık Genel Forumlar kategorisini göremiyor, erişemiyor.
- Bölümlerde artık 20 yerine 25 konu gösteriliyor. (bu konu sayısına sabitler dahil)
- Multiplayerlarında RP öğesi olan oyunların Multiplayer bölümlerinde Roleplay Alanına yönlendirme bölümleri yerleştirildi.
- Hearts of Iron IV Rehberler bölümüne Hearts of Iron IV Türkçe Wiki'ye yönlendirme konuldu.
- YARDIM kısmı artık forumun işleyişiyle ilgili bir çok şeyin açıklandığı Forum Duvarı bölümüne yönlendiriyor.
- Forum Kuralları artık Forum seçeneğinin altında değil, Yardım seçeneğinin altında bulunuyor.
- Yardım seçeneğinin altında Forum Kurallarına ek olarak Forum Etiği eklendi.
- Üyeler seçeneğinin altında artık Yöneticiler diye bir seçenek bulunuyor.
- Forum seçeneğinin altındaki Son Yorumlar / Bugünkü Yorumlar kısmında artık Yorum yerine İleti tabiri kullanılıyor.
- Medieval II : Total War ve Total War : Arena bölümlerinde kullanılan logolar yenilendi.
- Medieval II : Total War ve Civilization : Beyond Earth bölümlerinde kullanılan arkaplanlar yenilendi.
- Forum Duvarı bölümünde kullanılmak üzere 2 yeni ön ek getirildi : Büyük İndirim, Bakım.
- Siyah - Tema Desenli temasının adı artık kısaca Sade.
- Sade temada forumun standart görünümünün dar değil de geniş olma problemi giderildi.
- Sade temada temanın amacına ters bir biçimde arkaplan seçeneklerinde desenlerin görünmeme problemi giderildi.
- Civilization V bölümüne has arkaplan ve logo eklendi.
Civilization : Beyond Earth (Yeni)
Medieval II : Total War (Yeni)
Civilization V
Ziyaretçi Görünümü