Strategyturk Forumlarında çok sayıda strateji oyunu ve oyun serisi için bölümler, bu bölümlerde bu oyunlara dair Türkçe haberler, rehberler, paylaşımlar, modifikasyon çalışmalarının tanıtımları, hikayeler ve daha birçok içerik bulunur. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz.
Sam bölümün kritik karakteriydi sanırım. Önce Dany ile yaptığı konuşmada Jorah'ın hayatını kurtardığı için bi ödülü hak ediyorken ailesinin idam edildiğini öğrenmesi büyük bi travma oldu. Fakat beklediğim tarzda bir tepki veremedi. Zayıftı.
Sonrasında Jon'a gidip aslansın yaparsın sen olum. Kralsın sen demesi. Ve yine Jon'un da beklediğim tarz bir tepki veremedi. Diyarın en onurlu adamı Ned Stark bana yalan mı söyledi diyebildi ancak. Tam Kuzeylilerin Targaryen'lere güvenmediği, kuzeyli bir kral istediği konuşulurken Jon'un Targaryen çıkması baya bi trajediye yol açacak gibi. Jon'un Sam'e bunu gizli tutması gerektiğini söylemesini bekliyordum.
Bölüm boyunca Starklara siz benim kardeşim değilsiniz, ben eski Bran değilim diyip duran kötürüm şizofrenimiz Jaime'yi görünce eski bir dostu bekliyordum dedi. Hani sen eski Bran değildin? Starklara kardeşim diyemiyosun ama Jaime'ye eski bir dost diyebiliyorsun. Çocuk tam bir şizofren.
O kadar ejderha sürdüler kuzeyi 3 tur dolandılar bi akgezen ordusuna rastlayamadılar. Sonrasında da Dany'nin Polat-Elif sahnelerini andıran bir edayla üşüdüm Jon ısıtsana kraliçeni demesi de ne biliyim.
Bonus: İlk bölümden meme göstermeseler olmazdı zaten. Filmin en gereksiz sahnesi oldu.