Strategyturk Forumlarında çok sayıda strateji oyunu ve oyun serisi için bölümler, bu bölümlerde bu oyunlara dair Türkçe haberler, rehberler, paylaşımlar, modifikasyon çalışmalarının tanıtımları, hikayeler ve daha birçok içerik bulunur. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz.
Kitapla dizinin çok farklı olacağını düşünüyorum ben.Çünkü kitapta Elia Martel ve Rhaegar Targaryenin oğlu Genç Griff yaşıyor,taht sırasında Jon ve Dannynin önünde hak olarak.En basitinden Tyrion gibi bir karakter Aegonun yanında.Keşke şu senaristler aceleye getirip bitirmeye çalışmasalardı diziyi.Çok daha güzel şeyler izleyebilirdik.
Tyrion Aegon'un yanında değil. Rhaegar'ın oğlu olduğunu iddia ediyor ama değil. Kitapları okudun mu? Bu soruyu sormamı ofansif bulma lütfen Türkiye'de kitap okuma oranları bariz.
Kitaplar aynı sonla bitecek. Diyar'ın desteği muhtemelen fake Aegon'un yanında olacak. Cersei'nin o kadar tahtta oturacağını sanmıyorum. Aegon muhtemelen Dany'nin bardağını taşıran kısım olacak. Varys'in Dany elinden ölümünün de kitaplarda işleneceğini varsayıyorum bu kurgu akla yatkın geliyor.
Kitapları bitireler bayağı bir zaman oldu.Aklımda kalan Lord Connington,Rhaegar'ın en güvendiği adamı,genç Griffi(Aegon Targaryen,Mountainin öldürdüğü söylenilen).Essosta eğittiği,Tyrionu taş adamlardan kurtardığı ve şu an en son olarak Tyrionun onlarla seyahat ettiğini hatırlıyorum.Kitapta daha battle of bastards bile olmadı.Fake Aegon demenin sebebi sanırsam kendisinin bir Blackfyre olduğunu düşünüyorsun.Yani kesinlikle oğulları değil denilmemeli bence.Onun dışında Dorne dizide çok çabuk atlandı.Night Kingi saymıyorum bile.Kitabın çok farklı bir sonla biteceğini düşünüyorum.Sızan senaryodaki gibi bitmemeli.G.r.r. Martin böyle bir seriyi saçma bir şekilde sonlandırmaz diye umuyorum.