(30-05-2016, 11:46)Duman :Samwell ve Gilly'nin kaçışı absürttü, hiç mi nöbetçi yok? İsteyen gece açık bir pencereden girip kılıcı alıp yürüye yürüye çıkabiliyor yani?
Lannister soyundan bir tane bile adam gibi kral çıkmamış olması ilk olarak Lannister ismine sonra da daha da acısı Tywin Lannister'a hakaret gibi olmuş.
Walder Frey'in "kaleyi nasıl kaybettiniz lan koyun mu bu?" tepkisi hoştu. Rome'daki Brutus'u Lord Edmure olarak görmek iyiydi.
Daenerys her bölümde saydığı ünvanlarına yenisini ekliyor, bu hafta da Dağların Annesi gibi bir şey dedi.
Bana sorarsanız Daenerys'in ünvanlarından ziyade yükselişi daha kötü. Sürekli bir yükseliş halinde olan bir karakter. Bu şekilde olan başka karakterler hatırlıyor musunuz? Ned Stark (Kuzeyin Koruyucusu - Kral Eli - Cersei'ye karşı avantajlı bilgi) Robb Stark (Hiç bir savaşı kaybetmeden gümbür gümbür tahta ilerliyordu) Oberyn Martell (Seri başlamadan önce tekrar Dorne'a döndü - Dorne'da herkesin sevgilisi oldu - Kardeşinin katilini öldürüp azmettireni öğrenmek üzereydi)
Buradaki düzeni görüyorsunuzdur. Olaylar bu tarz karakterler için pek iyi sonlanmıyor. Daenerys'in de bu önlenemez yükselişinin son bulacağına inanıyorum. Ya Daenerys öyle ya da böyle ölecek ya da kötü karaktere dönüşecek istemsizce. Daenerys'in gg olacağı bölümü bekliyorum. Muhtemelen Sekizinci sezonun 6 bölüm olacağından yola çıkarak 4. ya da 5. bölümünde vefat etmiş olur, ya da yedinci sezonun ortası gibi verdiği zararlar ortaya çıkar.
Buradaki düzeni görüyorsunuzdur. Olaylar bu tarz karakterler için pek iyi sonlanmıyor. Daenerys'in de bu önlenemez yükselişinin son bulacağına inanıyorum. Ya Daenerys öyle ya da böyle ölecek ya da kötü karaktere dönüşecek istemsizce. Daenerys'in gg olacağı bölümü bekliyorum. Muhtemelen Sekizinci sezonun 6 bölüm olacağından yola çıkarak 4. ya da 5. bölümünde vefat etmiş olur, ya da yedinci sezonun ortası gibi verdiği zararlar ortaya çıkar.