Strategyturk Forumlarında çok sayıda strateji oyunu ve oyun serisi için bölümler, bu bölümlerde bu oyunlara dair Türkçe haberler, rehberler, paylaşımlar, modifikasyon çalışmalarının tanıtımları, hikayeler ve daha birçok içerik bulunur. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz.
Dizide artık bazı şeyleri göze alamazlar gibi geliyor bana, şu dakikadan sonra sezonlar boyunca 'inşa edilmiş' iyi bir karakterin ölmesine imkan yok gibi. Kitapta GRRM bunu hala yapabilir gibi hissediyorum ancak dizide Jon Snow'un veya Daenerys'in başına kötü bir şey gelme olasılığı neredeyse yok bence. (veya ölürlerse kahraman bir şekilde ölecekler) Daenerys'e dair aklımdaki yegane soru işareti ordusundaki Dothraki'lerin Westeros'ta ne yapacağı. Bu saatten sonra 'kötücülleştirilen' karakterlerin çeşitli şekillerde yenilişlerini izleyeceğiz bu karakterlerin de başında Cersei var. Arya "killing spree"'e kapılıp kendini kaybederse işler ilginçleşebilir. Trailerda gördüğümüz "Targaryenlere güven olmaz" lafıyla kuzeylilerin gözündeki Targaryen düşmanlığı seyircilere gösterildikten sonra Bran'ın dönmesiyle birlikte Jon'un Targaryen olduğunun duyulması yine olayları ilginçleştirebilir ancak sanmıyorum.
Son olarak şu Lyanna Mormont'un diğer lordlara ayar vermesini artık görmek istemiyoruz. İlk başta güzeldi, beğendik ama artık yeter.