İleti Sayısı: 740
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
22
Eklemek gerekirse cidden her tarafından kalite akan bir dizi. Oyuncu kadrosu zaten adeta bir Oscarlık film kadrosu gibi. Oyunculuklar, hikaye, tarihsel gerçekçilik açısından çok üst düzeyde. Ayrıca diziyi kaliteli yapan şeylerin başında da Cillian Murphy'nin sigara içiş tarzı geliyor (Bir adam bu kadar mı karizmatik olur) İzlemediyseniz eğer şiddetle tavsiye ediyorum. 2018'de 4. sezon geliyor büyük ihtimalle.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Her bölümünde sigara içirten bir dizi kamuspotlarının aksine sigaraya başlatır.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Valla Kurtlar vadisi kadar sigarayı boostlayan başka bi dizi daha yoktur muhtemelen. Adamlar başlı başlına ülkedeki sigara yasağının sebebi oldu.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 382
Imperium:
6
Tek kelimeyle muhteşem. İlk sezonunu izledim ve favori karakterim Polly oldu. Hatta dizideki tek akıllı karakter diyebilirim.
"... Egemen sınıfın düşünceleri, bütün çağlarda, egemen düşüncelerdir, başka bir deyişle, toplumun egemen maddi gücü olan sınıf, aynı zamanda egemen zihinsel güçtür.."
•
İleti Sayısı: 3,318
Imperium:
56
5. sezon fragmanı çıkmış.
İleti Sayısı: 3,092
Imperium:
36
Müthiş bir trailer olmuş. Aşırı heyecanlandım.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Şunu şöyle bırakayım o zaman ben:
Aşağıdaki 2 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:2 üye Gurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Justicar, Elefsar
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
4. Sezonun yarısına kadar izlemiştim.
Özellikle son sezonda diziye giren Luca Changretta karakteri çok iyiydi. Sezonun son bölümlerini sonraki sezonu merak etmemek için izlememiştim umarım bu karakterin başına bisey gelmemiştir.
•
Imperium:
36
25 Ağustos'da başlayacakmış.
•
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
Dizinin ilk 3 bölümünü izledim. Bölümler şimdilik güzel gidiyor. Sezon zaten 6 bölüm olarak gözüküyor devam ederim heralde.
•
İleti Sayısı: 3,990
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
20.yy başında İngiliz bir mafya babasının gelişim sürecini işleyen harikulade bir dizi. Oyuncuların karakter gelişimlerini mükemmel bir şekilde seyirciye yansıtmaları ve gerçekten oynadıkları karakterin hakkını vermeleri diziyi her sezon daha da güzelleştiriyor. Bir solukta izlediğim nadir dizilerden.
İleti Sayısı: 3,318
Imperium:
56
Dizide Micheal'ı oynayan Finn Cole, yeni sezonun gelecek yıl sonunda hazır olacağını umduğunu söylemiş.
•
Imperium:
36
Final sezonu iple çekiyorum.
Imperium:
36
Bu gün altıncı sezonun ilk bölümü yayınlandı. Tek kelimeyle sezona muazzam giriş yaptılar. Özlemişim gerçekten.
İleti Sayısı: 9,463
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
26
Sonunda başladı bende özlemişim.
•