22-02-2021, 15:03
Mini set için yaptıkları çok iyiydi.1250 gold a bütün kartları verdiler iş çözüldü.Benim düşüncem yalnız eklentilerde bütün kartları vermezler, oyuna f2p havası da vermeye çalışıyorlar hepsini belli bir ücret ile satsalar p2w havasının daha baskın olacağını düşünürler.Şu yönü de var ben geçen yıl 1 eklentide bu bundlelardan büyüğünü aldım fakat gold birikimin ve önceden dust birikimin yoksa çok şey değiştirmiyor 80 paket.Asıl sorun epiclerin çok az çıkması (legendary çıkmasından daha önemli bence) ve en büyük sorun 400 e kırdığın legendary kartı 1600 e yapman.1600 çok uçuk bir fiyat ya 800 e 1600 yapmaları lazım ya da 1600 ü düşürecekler.Tam olarak eklentiyi tamamlamak şu haliyle mega bundle+ 2k-3k gold ve bir miktar dust birikimi gerektiriyor ki bu oldukça fazla.
2-3k gold ve bir miktar dust ile yani f2p ile elbette ki metadan 2-3 deste rahatlıkla yapar oynarsın fakat sen 135 ortalama kart çıkarıyorsun beni 20-30 u arasına mahkum etmemen lazım.Hepsini alıp fantastik desteler de denemek istiyorum, meta destesi de oynamak istiyorum sorun orada.
2-3k gold ve bir miktar dust ile yani f2p ile elbette ki metadan 2-3 deste rahatlıkla yapar oynarsın fakat sen 135 ortalama kart çıkarıyorsun beni 20-30 u arasına mahkum etmemen lazım.Hepsini alıp fantastik desteler de denemek istiyorum, meta destesi de oynamak istiyorum sorun orada.