Saladin's Legacy başarımını yapan yeni görev ağacından (Provence'nin yeni görev ağacı 3 ülkeye [Naples,Aragon,Hungary] PU CB veriyor.) sonra Good King Rene başarımını hayli hayli yapar.
İdeas Guy'a genelde Siberian Frontier fikri alınarak Kuzey Amerika'da başlanması öneriliyor. Ama ben önermiyorum. Sıkıcı olur bence.
1-Baltık Denizi'nde Bornholm adasını seçin.
2-Yönetim biçimin Korsan Cumhuriyeti olsun.
3-Ana Kültürün Prusyalı olsun.
4-Teknoloji grubun High American olsun
5-Kutsal Romaya girmeye çalış
6-Şu fikirleri seçmeni öneririm:
-%20 Şehir Geliştime Masrafı (3 gelişmişlik seviyesindeki adanı hızlaca geliştirmek için)
+%20 Donanma Morali(Deniz devletisin işine yarar)
+%10 Disiplin
+%20 Ordu Morali
+%20 Piyade Savaş Yeteneği
+%x Yönetim Efektifliği (Çok işe yarar)
+1 Askeri gelenek
-%1 Askeri gelenek düşüşü
+2 Kumandan Fire yeteneği
+2 Kumandan Shock yeteneği
+2 Kumandan Siege yeteneği
Alabilirsin veya bir delilik yapıp;
-%20 Toprağın savaş skorunu azaltma
-%20 Farklı dinlere karşı savaş skoru azaltma
Ve Korsan olmak yerine Monastic Order olup Open Public Elections reformunu seçerek ve Militaristleri iktidara getirerek -%15,One State Under God reformunu seçerek -%30 farklı dinlere karşı savaş skorunu azaltma bonusunu kazanabilirsiniz
Birde Diplomatik fikir alıp -%20 savaş skoru azaltma
Yetmediyse reformasyon çağından da başka dinlere karşı -%25 bonus savaş skoru bonusu alabilirsin
Ben zamanında bunları Zerdüşt bir devletle yaptım. Tek savaşta Mısır'ın ve Suriye'nin hakimi Memlük Vassal alınıyordu. Ve %0 Yönetim efektifliğine sahip idim.
(Not:Bazı rakamlar hatalı olabilir.)
İdeas Guy'a genelde Siberian Frontier fikri alınarak Kuzey Amerika'da başlanması öneriliyor. Ama ben önermiyorum. Sıkıcı olur bence.
1-Baltık Denizi'nde Bornholm adasını seçin.
2-Yönetim biçimin Korsan Cumhuriyeti olsun.
3-Ana Kültürün Prusyalı olsun.
4-Teknoloji grubun High American olsun
5-Kutsal Romaya girmeye çalış
6-Şu fikirleri seçmeni öneririm:
-%20 Şehir Geliştime Masrafı (3 gelişmişlik seviyesindeki adanı hızlaca geliştirmek için)
+%20 Donanma Morali(Deniz devletisin işine yarar)
+%10 Disiplin
+%20 Ordu Morali
+%20 Piyade Savaş Yeteneği
+%x Yönetim Efektifliği (Çok işe yarar)
+1 Askeri gelenek
-%1 Askeri gelenek düşüşü
+2 Kumandan Fire yeteneği
+2 Kumandan Shock yeteneği
+2 Kumandan Siege yeteneği
Alabilirsin veya bir delilik yapıp;
-%20 Toprağın savaş skorunu azaltma
-%20 Farklı dinlere karşı savaş skoru azaltma
Ve Korsan olmak yerine Monastic Order olup Open Public Elections reformunu seçerek ve Militaristleri iktidara getirerek -%15,One State Under God reformunu seçerek -%30 farklı dinlere karşı savaş skorunu azaltma bonusunu kazanabilirsiniz
Birde Diplomatik fikir alıp -%20 savaş skoru azaltma
Yetmediyse reformasyon çağından da başka dinlere karşı -%25 bonus savaş skoru bonusu alabilirsin
Ben zamanında bunları Zerdüşt bir devletle yaptım. Tek savaşta Mısır'ın ve Suriye'nin hakimi Memlük Vassal alınıyordu. Ve %0 Yönetim efektifliğine sahip idim.
(Not:Bazı rakamlar hatalı olabilir.)
Je freier Maerkte sind, desto freier sind die Menschen