İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Aylık -1 belki daha fazla düşüyor olması gerek.
Alıntı:-0.3 per 100 development of neighboring non-tributaries.
Bi hata olmuş olmalı. Mandate değişkenlerini ss atarsan merak ettim.
Sic Parvis Magna
Aşağıdaki 1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye altnkurt nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Zebercet
İleti Sayısı: 1,140
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
5
Tabii atarım bugün tekrar deneyeceğim zaten.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 191
Üyelik Yılı: 2018
Avusturyayla Macaristan Pu ve benim müttefiğim yanımda CommonWealth ve Memlük de var nasıl?
•
İleti Sayısı: 162
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
Ispanya (PU)
Polotsk (Vassal)
Brandenburg-Rusya-Isvec-Portekiz (Ally)
Isvec tahtında bir Habsburg var. Weak claim gelirse direk claim throne atmak için bekliyorum.
•
İleti Sayısı: 90
Imperium:
1
Her sabah yeni bir gün doğarken,
Bir gün de eksilir ömürden;
Her şafak bir hırsız gibidir
Elinde bir fenerle gelen.
Ömer Hayyam
•
İleti Sayısı: 11
Imperium:
0
İlk denemem ve İdeas Guy başarımını almayı başardım. Çekingenliğimi üstümden bir türlü atamadım. Eğer şu oyunda bana denk gelenler oyunu iyi bilen birine denk gelseydi bu zamana kadar wc bile alabilirdi. Amerika'ya hiç çıkmadım. Avustralya, Malacca ve Endonezya daha karlı gibi geldi. Oralarda da çoğu yeri İngiltere ve Fransa'yı yenerek aldım. Bir tek Avustralya ana karasını komple ben kolonize ettim. Malacca ve Endonezya'nın %70'i fetih.
•
Imperium:
5
(09-06-2018, 04:04)altnkurt : Aylık -1 belki daha fazla düşüyor olması gerek.
Alıntı:-0.3 per 100 development of neighboring non-tributaries.
Bi hata olmuş olmalı. Mandate değişkenlerini ss atarsan merak ettim.
3500 development var ve bu kadar azalıyor. Mandate'in sıfıra inmesini bekledim yukarıda biri uyarı gelir sana falan dedi ama bir şey gelmedi. Sıfıra düştükten yıllar sonra da yarım milyon askerle yaşamaya devam ediyor hiçbir şey olmamış gibi. Sanırım oyunun çok erken aşamalarında sınır olup bir şekilde dağıtmamız lazımdı. Nasuhdede 1600den önce savaşmıştı sanırım. İmparatorluk cbsi hangi şartlar içinde geliyor bu arada?
•
İleti Sayısı: 44
Imperium:
0
İleti Sayısı: 2,694
Imperium:
15
İleti Sayısı: 1,370
Imperium:
4
Disaster dolduğu zaman tam olarak şöyle bir uyarı alman lazımdı.Daha önce de söylemiştim Ming geç oyunda patlamaz yapabilirsen oyunun başlarında dalmak iyidir.
Taungu gibi bir devletle bile oyunun erken aşamasında yenebilirsin.Mançurya´da bulunan devletlerle veya nomad devletlerle daha kolay yenebilirsin.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
•
İleti Sayısı: 1,909
Imperium:
49
İleti Sayısı: 13
Imperium:
0
Avusturya oyunum Bohemia-Hungary-Fransa-Commonwealth-Spain-Portugal pu alarak ilerledim portekiz dışında hepsini claim atıp savaşla pu ya aldım. Fransa dışında isyan eden olmadı. Hre son reform dışında hepsini yaptım.
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Fail bir wc denemesi oldu. Sp'den iyice sıkıldığımı anladım.
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• SiwasL58
İleti Sayısı: 515
Imperium:
3
This is persia başarımı
Aşağıdaki 1 üye 4S0S nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye 4S0S nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Aytaç
İleti Sayısı: 213
Imperium:
6
(18-06-2018, 03:37)Aeschyli :
Fail bir wc denemesi oldu. Sp'den iyice sıkıldığımı anladım.
Bakıyorum da Legitimacy her yerde aynı...
•
İleti Sayısı: 981
Imperium:
2
•
İleti Sayısı: 6,683
Imperium:
17
İleti Sayısı: 981
Imperium:
2
(19-06-2018, 11:42)kralılgaz :
Afrikayı tamamlamanı isterim.
Aşağıdaki 1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye KARTAL nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
Imperium:
5
African Power.
Aşağıdaki 1 üye Zebercet nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Zebercet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• iberkay
İleti Sayısı: 3
Imperium:
0
İlk defa oynuyorum. İlerleme nasıl ?
http://i.hizliresim.com/lZr7OJ.png
•
|