İleti Sayısı: 12,726
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Zebercet
İleti Sayısı: 257
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
avusturya oynarken ispanya pu'su için ne gerekiyor. evlilik yapınca event mi geliyo
•
Imperium:
100
Evlilik yapınca event geliyor ve İspanya varisi Habsburg oluyor. Bundan sonra normal bir şekilde PU alınabilir.
•
İleti Sayısı: 1,140
Imperium:
5
Selam. Bir şey soracağım. Religious gittim, yanına aristocratic açarsam, yüzde 1 misyoner gücü veriyor genel olarak. Ancak offensive açarsam, hereticler için yüzde 3 misyoner gücü veriyor. Bu heretic ve heathen neyi ifade ediyor onu anlamadım? Şöyle sorayım, Avusturya oynuyorum, bütün hristiyan toprakları elimde, geriye sadece islam ve asya toprakları kaldı. Bu durumda, heretic açmam fayda sağlıyor mu bana? yoksa heretic demek hristiyan dinine sahip farklı mezhepleri mi kastediyor? Bahsettiğim senaryoda, bana faydalı olan, aristocratic mi yoksa offensive açmak mı olacaktır? Umarım ifade edebilmişimdir.
Bilincin her türlüsü hastalıktır.
•
İleti Sayısı: 865
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
16
heretic aynı din grubundaki diğer dinleri ifade ederken heathens ise başka dinleri ifade eder. yani örnek veritsek ortadoksluk, reformistler ve benzerleri katolikler için heretic iken Müslümanlık ve diğer dinler heathens oluyor. yani Avusturya oynarken reformistler çıkacağı için faydalı olabilir.
Imperium:
5
(14-08-2022, 13:55)Pharmacist : heretic aynı din grubundaki diğer dinleri ifade ederken heathens ise başka dinleri ifade eder. yani örnek veritsek ortadoksluk, reformistler ve benzerleri katolikler için heretic iken Müslümanlık ve diğer dinler heathens oluyor. yani Avusturya oynarken reformistler çıkacağı için faydalı olabilir.
1680 yılındayım britanya ve ispanya pu, portekiz pu olmak üzere. Ortodox rusya dışında hristiyan ülke kalmadı o yüzden sormuştum. O zaman aristocrat gidiyorum, hem daha mantıklı geldi bana verdiği bonuslar.
•
İleti Sayısı: 498
Imperium:
1
the knıghts la carribian başarımını almak için başkenti orayamı kaçırmamız gerekiyor ?
•
Imperium:
5
(14-08-2022, 23:51)alemdarpasa : the knıghts la carribian başarımını almak için başkenti orayamı kaçırmamız gerekiyor ? Gerekmiyor olmasi lazim. Hatta core province olmasi bile gerekmiyor.
•
İleti Sayısı: 151
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
(14-08-2022, 23:51)alemdarpasa : the knıghts la carribian başarımını almak için başkenti orayamı kaçırmamız gerekiyor ?
Başkenti taşımayınca koloni oluyor o bölgeler, bu yüzden Bermuda'ya taşımıştım ben başkentimi.
Imperium:
5
Nagaur ile special unit çıkarabiliyor muyuz? Çünkü reformlar içinde special unitler için - ismi aklıma gelmedi şimdi special unit diyorum anlayın - yüzde 5 disiplin veren reform vardı da bulamadım. Hindistana has özel birimler var mı sahiden? Reformu boşuna koymuş olamazlar sonuçta.
•
İleti Sayısı: 6,952
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
esttatlerden biri özel birim çıkarmayı sağlayan bonusu veriyodu
Imperium:
100
Rajput birimleri var fakat eskisine kıyasla hem daha güçsüzler hem de basması uğraştırıcı. Harcanan efora değmez.
İleti Sayısı: 2,286
Imperium:
18
Osmanlı avrupada fena halde ilerledi. Bütün balkanlar, avusturya ve bohemyayi aldı ben italya ile oynuyorum ama osmanlıya karşı koalisyon kuramıyorum. Bu kadar yer almasına rağmen nasıl aggressive exp olmaz anlamıyorum. Ben osmanlı ile oynarken 2 toprak alınca koalisyon yiyordum. Koalisyon kurmanın bir yolu veya hilesi falan var mı, yoksa bu gidişle romaya berline falan girecek osmanlı.
•
İleti Sayısı: 1,695
Imperium:
2
(25-08-2022, 12:06)turkish lokum : Osmanlı avrupada fena halde ilerledi. Bütün balkanlar, avusturya ve bohemyayi aldı ben italya ile oynuyorum ama osmanlıya karşı koalisyon kuramıyorum. Bu kadar yer almasına rağmen nasıl aggressive exp olmaz anlamıyorum. Ben osmanlı ile oynarken 2 toprak alınca koalisyon yiyordum. Koalisyon kurmanın bir yolu veya hilesi falan var mı, yoksa bu gidişle romaya berline falan girecek osmanlı. Amerika'ya falan kaçıp güçlenince dön...
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
•
İleti Sayısı: 868
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
1
(25-08-2022, 12:06)turkish lokum : Osmanlı avrupada fena halde ilerledi. Bütün balkanlar, avusturya ve bohemyayi aldı ben italya ile oynuyorum ama osmanlıya karşı koalisyon kuramıyorum. Bu kadar yer almasına rağmen nasıl aggressive exp olmaz anlamıyorum. Ben osmanlı ile oynarken 2 toprak alınca koalisyon yiyordum. Koalisyon kurmanın bir yolu veya hilesi falan var mı, yoksa bu gidişle romaya berline falan girecek osmanlı.
Oyunun zorluk seviyesi normalin üstündeyse ai aşırı genişleme etkisi düşüşü alıyor
•
İleti Sayısı: 9,721
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
27
Bir yeri nasıl meşru yapacağım?
•
Imperium:
100
Core yapmaktan bahsediyorsanız idari puan harcayarak sekmesinden yapabiliyorsunuz, bildirimlerde oraya gönderen bir seçenek olmalı.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Takeda Akane
İleti Sayısı: 9,721
Imperium:
27
Tamam merkezi vilayet yaparak çözdüm.
İleti Sayısı: 78
Imperium:
1
ıronman savemi online yapmak istiyorum mümkünmü yani single oynadığım ıron man save online oluyormu
•
Imperium:
100
Normal yollarla yapmak mümkün değil fakat buradan kayıt dosyasını "eritebilir" ve normal kayıt dosyası gibi multiplayer oyunlarda da kullanabilirsiniz.
•
|