EU4 Multiplayer Savaş
Şimdi benim önemli bir sorum var

misal tek başıma oynarken ittifaktaki kişi aldığı savaşta toprakları bana verebiliyor
ama multiplayer oynarken oyuncuyla yaptığım ittifak ile savaşa girince aldığı topraklar onun oluyor bana veremiyor
bunun sebebi veya çözümü var mıdır ???
Ara
İşgal transfer etmek Art of War eklentisinin bir özelliği. Multiplayerda yapılamıyorsa hostta bu eklenti olmayabilir.
(14-09-2017, 20:57)Duman : İşgal transfer etmek Art of War eklentisinin bir özelliği. Multiplayerda yapılamıyorsa hostta bu eklenti olmayabilir.

Extendet edition oyunum tüm DLC ler aktif
Ara
Sen mi kuruyorsun multiplayerı?
(14-09-2017, 21:28)Duman : Sen mi kuruyorsun multiplayerı?

Hayır ama arkadaşımda aynı şekilde oyun orjinal değil ama aynı yerden indirdik belli bir ayarmı açmamız gerekiyor acaba ?
Ara
Arkadaşında tüm DLC'ler var mı? Multiplayerı kuran kişinin eklentisi olup olmaması önemli.
(14-09-2017, 22:08)Duman : Arkadaşında tüm DLC'ler var mı? Multiplayerı kuran kişinin eklentisi olup olmaması önemli.

evet var

bi ekstra ayarı felan mı var acaba
Ara
(14-09-2017, 22:12)ssjwoody0731 :
(14-09-2017, 22:08)Duman : Arkadaşında tüm DLC'ler var mı? Multiplayerı kuran kişinin eklentisi olup olmaması önemli.

evet var

bi ekstra ayarı felan mı var acaba

SONUÇ OLARAK SIKINTI NEDİR ?
Ara
İşgal transfer etmenin ekstra ayarı olduğunu sanmıyorum, eğer singleplayerda yapabiliyorsan mpde de yaparsın. Tek hatırladığım bir versiyonda ilgili toprağa sınırı olmayan ülkeye transfer edemediğindi ancak o sonraları kaldırıldı gibi geliyor.

Korsan oyuna mod yükleyip üstüne bir de multiplayer yaptığın için tam olarak nerede sıkıntı olduğunu anlamak mümkün değil malesef.

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.