İleti Sayısı: 161
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
İngiltere ile oynarken Quenn Elizabeth Eventi geldi bende kabul ettim ilk kez kadın yönetici ile oynuyorum şimdi benim heir falan gelicekmi yoksa quenn öldüğünde PU luk düşücekmi?(çok tedirginim uzun uğraşlar sonucu ilk kez Fransa PU yaptım)
•
İleti Sayısı: 12,751
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Varis gelecek. Cinsiyetin varis elde edip etmeme ile bir alakası yok. Bu yüzden PU da düşmez.
•
İleti Sayısı: 657
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
Yahu bu PU bi ben yapamadım herhalde. Adam 58 yaşında gittim evlendim olmadı. Nasıl yapacağıma dair bir rehber yada detaylı anlatım var mı?
•
İleti Sayısı: 657
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
Benim ile aynı hanedanlıkta olmadığı için olmuyormuş çok teşekkürler.
•
İleti Sayısı: 151
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
0
Avusturya ile ilk kez oyun açtım ve şunu söyleyebilirim ki tam bir PU canavarı. Gerek değişkenlerden gelen yüksek diplomatik itibar gerekse de görev ağacının desteğiyle Avrupa'nın büyük devletlerinin hemen hepsi PU alınabiliyor, alınmayanları da çok rahat ezebiliyorsunuz. PU/vassal/kukla devlet odaklı oyun için Avusturya'yı denemenizi tavsiye ederim.
Aşağıdaki 1 üye Salomon nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Salomon nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• BigUnicorn