Film: Fast & Furious Presents: Hobbs And Shaw (2019)
Film gecesi etkinliği ile filmi ikinci kez izleme fırsatı buldum. Film genel olarak Hızlı ve Öfkeli serisine kıyasla daha az karaktere sahip olduğundan karakterler üzerinden diyaloglara daha çok yer vermiş, haliyle de aksiyon sahnelerinde beklenilenden daha az bir oran yakalanmış olabilir. Ama film genel olarak "ilk yarı anlat ikinci yarı pat küt" ayarında gitti. Şahsen Samoa'da geçen kısımları ayrı bir sevdim. Bunun dışında ise filmin başında Luke Hobbs ve Deckard Shaw'ın yaptıkları şeylerin ekranın ikiye bölünerek gösterilmesi çok hoşuma gitmişti. Aktörlerin oyunculuğuna zaten kesinlikle laf yok hatta filmin adını veren Luke ve Deckard'dan çok Vanessa Kirby'nin oynadığı Hattie Shaw daha iyi yansıtılmıştı. Serinin yeni filmlerinde ise daha çok göreceğimizi düşünüyorum kendisini. Aynı zamanda Hızlı ve Öfkeli 9'da neredeyse herkesin tanıdığı WWE yıldızı John Cena'nın da seriye dahil olacağını biliyoruz. Böylelikle seri yeni bir WWE yıldızına da ev sahipliği yapacak.
WhaW8Am.gif
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Fast & Furious Presents: Hobbs And Shaw (2019) - Yazar: PCOyun - 28-09-2019, 13:02

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.