Film: Spider-Man: No Way Home (2021)
Görsel

Çıkış Tarihi: 17 Aralık 2021

Spider-Man ilk kez maskesinin ardındaki kimliği ortaya çıkmış bir şekilde insanlığın içinde. Doctor Strange'den yardım istediğinde çıta iyice artıyor ve gerçekten Spider-Man olmanın ne demek olduğunu öğreniyor.

Yönetmen
Jon Watts

Başrol Oyuncuları
Tom Holland - Peter Parker / Spider-Man
Zendaya - MJ
Jon Favreau - Happy Hogan
Benedict Cumberbatch - Doctor Strange
Angourie Rice - Betty Brant
Marisa Tomei - May Parker
Jamie Foxx - Max Dillon / Electro
Alfred Molina - Otto Octavius / Doctor Octopus

WhaW8Am.gif
[+] 3 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Venom 2 varken pek beklemiyorum bunu açıkçası. MCU villain problemini bir türlü aşamıyor.
Ara
güzel film olcak 350 nilyon izlenerekençok izlenen fragman rekorounu kırmış
Ara
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 3 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(29-08-2021, 06:24)baywatch06 : güzel film olcak 350 nilyon izlenerekençok izlenen fragman rekorounu kırmış
MCU önce villain problemini çözmeli.
Ara
Villain problemi ne? "Kötü işlenmişti" denebilecek bir Ultron bir de Mandarin vardı. Mandarin'e de gerçek Mandarin değil dendi o yüzden onda da pek bir sorun yok. Thanos'a giden yol oldukça iyi inşa edilmişti.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çizgi Roman'daki kötüleri çizgi romandakiler gibi işleyemediler. Red Skull örneğin iyi işlendi ama çizgi romanlarda günümüzede gelen bir karakter ama MCU'da Vormir'e hapsoldu ve akibeti hala bilinmiyor. Crossbones'a gelince ilk 10 dakikada harcadılar (Brock Rumlow geçmişi hariç). Baron Zemo için yorum yapmıyorum zira diziyi izlemedim daha. Iron Man kötülerinden birtek Ivan Vanko'yu sevmiştim. Gelelim Loki'ye çok iyi karakterdi ama sonu bu karaktere uygun olmadı. Bana göre MCU'nun en iyi villain karakteri Agents of Shield'deki Grant Ward'dı çok komplike karakterdi ve her sezon üzerine birşey katıyordu.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Aos artık resmi evrenden sayılmıyor

ama Grant ward gerçekten güzel bir kötüydü
[+] 1 üye baywatch06 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(01-09-2021, 08:07)baywatch06 : Aos artık  resmi evrenden sayılmıyor

ama Grant ward gerçekten güzel bir kötüydü
Son sezonlar biraz saçmaladılar Phil Coulson Polat Alemdar'a dönmüştü ama ilk sezonlar güzeldi heleki Winter Soldier filmine bağlanan bölüm işte Grant Ward'ı Grant Ward yapan bölümdü. Resmi evrenden çıkarmaları çok saçma olmuş bunun için filmlerden kaç tane konuk oyuncu oynattılar buna Nick Fury'de dahil.
Ara
Ara
Disney'in dizilerini izlemeyemedim daha. Netflix'deki dizileride iptal ettiler zaten.
Ara
(01-09-2021, 01:55)PCOyun : Villain problemi ne? "Kötü işlenmişti" denebilecek bir Ultron bir de Mandarin vardı. Mandarin'e de gerçek Mandarin değil dendi o yüzden onda da pek bir sorun yok. Thanos'a giden yol oldukça iyi inşa edilmişti.

Bazı Marvel villainleri ana karakterin güçlerinin aynısına sahip birebir kopyası olduğu için mediocre. Guardians, infinity war, winter soldier,... gibilerin villainleri güzel özgün ama filmlerin yarısından çoğundakiler iyi değil. Iron man 1 karşısına başka iron man çıkıyor, black panter karşısına başka black panter,...
Diğerleri yüzeysel karakterler Black Panterdeki villain çok övülür mesela ama adam ordu kurup herkesi işgal edek yav kafasında işleniş olarakta wakandanın başına gelebilmesi tesadüf gibi bir şey tchalla orada meydan okumasını kabul etmeyip reddetse anında kellesi gidecek. Black widow desen natasha sen perdelerin arkasından iş yapıyon weaksın eziksin diyince kudurup tüm sırlarını 2 dkda ortaya döken basit bir villain mesela. Thor 2 kara elf adam güneşleri kara maddeye dönüştürüp söndürecekmiş niye peki kara elfler güneşi sevmezmiş okey...

böyle böyle gider
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Ama şu var örneğin Red Skull Captanın anti tezi çünkü ikiside serumdan almış bunlar çizgi romanlardan geliyor burada sorun işleyiş.
Ara
Düz trailerin aksine IMAX trailerde 28.saniyede peterin önüne dosya koyan tahminen avukat olan adam kör gibi duruyor. Daredevil cameo olabilir diyorlardı.

俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Charlie Cox Daredevil söylentilerini yalanladı.
[+] 2 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
WhaW8Am.gif
[+] 3 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
güzel fragman
Ara
Sızan bilgiler doğru çıktı
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Tom Holland'ın dediğine göre film çekilirken devamlı rewrite oluyormuş hikayede normalde Doctor Strange Multiverse of Madness bu filmden önce çıkıp zemin hazırlayacaktı ama o erteleyince Peter'in büyüyü bozması olayını son dakika eklemişler gibi
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Güzel fan edit pg13 değilde R rated olsaydı vibe'ı verdi

FEXcr7aWYAUa5L6?format=jpg&name=medium
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.