Film: The Batman (2022)
Film ilk 2 gün 128 milyon dolar gişe yapmış.
俺たち 自由 に なれる の か ?
[+] 1 üye cemal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(06-03-2022, 21:09)cemal : Film ilk 2 gün 128 milyon dolar gişe yapmış.

Bu sadece Amerikan gişesiymiş dünya genelindede 120 milyon dolar yapmış. Toplamda 248 milyon dolar hasılatı var şu an.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Filmi dün izledim ve oldukça beğendim. Marvel filmlerinden alıştığımız epik güçlü kötüler, aşılması imkansız gözüken engeller filmde yok. Çözülmesi gereken bir gizem ve bunu çözecek bir Batman var.
WhaW8Am.gif
[+] 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Çok beğendiğim bir film oldu. Sevdiğim bir konsept olan dedektiflik hikâyeleri bir de iyi yazılmış bir kötüyle birleşince 2 saat 55 dakikalık uzun süresinin hepsinden keyif alabildiğim bir yapım ortaya çıkmış.

Görsel

Penguin'i Colin Farrell'ın oynadığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım.
IbnE9P2.gif
Ara
Karanlık temalı DC filmleri güzel oluyor genelde ama tek beğenmediğim yanı finali sanırım. Kötü değil ama filmin ilk yarısına bakınca bağlantısı zayıf kalmış.
Ara
(06-03-2022, 19:09)cemal : Matt Reeves Arkham'ı ve sakinlerini hbo max'da işlemeyi isterim demiş.
Evet Gotham Central rafa kalkmış Arkham dizisi çekilecekmiş.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Müziğin hem filmin başında hem de filmin sonunda kullanılışını çok beğendim. Son zamanlarda Nirvana şarkıları filmlerde daha sık kullanılmaya başlandı, direkt aklıma gelenlerden bir tanesi de geçen seneki Black Widow.

WhaW8Am.gif
Ara
[+]
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Dün izledim filmi. Taş gibi film yapmışlar. Oyunculuklar, çekimler harika. Senaryo klişeler içerse de sonu fena değildi. Sonu en azından klişeden biraz olsun kaçmıştı. İzlemenizi tavsiye ederim.
Ara
Sinemalarda gösterilen versiyonda bulunmayan çıkarılmış Joker sahnesi

Edit:
Matt Reeves 4k'sını da paylaşmış ekleyim şöyle 
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Harika.
Ara
Türkçe altyazı için.

Ara
Matt Reeves yeni Joker için doğuştan gelen bir gülümseme rahatsızlığı olduğunu söylemiş. Yani asit olayı yok. İkinci filmde olup olmayacağı ile ilgili birşey söylememiş. Belkide Arkham dizisinde görürüz.
Ara
Matt Reeves bu filmin bağımsız bir film olduğunu birinci bölüm olarak görmediğini söylemiş eğer devam filmi gelirse bu filmin başarısından olur demiş.
Ara
Sırf müzikleri için bile gidilir.
pz5_4_1_by_schrodyus-d6kbn1b.gif
Ara
The Batman 2 duyuruldu.
Ara
Penguen dizisinin çekimleri 15 Haziran'da başlamış.

Kaynak.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.