Forum Gazetesi #107 [20/09/2021] - Röportaj: argoargoo

ykHv9XD.png
FORUM GAZETESİNİN 107. SAYISINA HOŞ GELDİNİZ.
SENATO TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.
20 EYLÜL, 2021

ay%C4%B1ra%C3%A7.png
MANŞETLER

Ekran Görüntüsü Etkinliği: Eylül 2021
Ekran Görüntüsü Etkinliğinde Eylül ayı için katılımınız bekleniyor.

ay%C4%B1ra%C3%A7.png

STRATEJİST
Strateji dünyasında geçtiğimiz hafta.

CK3 - Saray Pozisyonları ve Yatkınlık
Crusader Kings III geliştirici günlüklerinde bu hafta saray pozisyonları özelliği tanıtılıyor.

EU4 - Songhai Görev Ağacı
Europa Universalis IV geliştirici günlüklerinde bu hafta Songhai görev ağacı tanıtılıyor.

HoI4 - Barbarossa ve No Step Back'teki Çeşitli Yenilikler #3
Hearts of Iron IV geliştirici günlüklerinde bu hafta oyuna No Step Back eklentisiyle birlikte eklenen çeşitli özellikler tanıtılıyor.

Vic3 - Kölelik
Stellaris geliştirici günlüklerinde bu hafta 3.1 "Lem" yamasına dair bilgiler veriliyor.

Stellaris - 3.1 "Lem" Sonrası
Stellaris geliştirici günlüklerinde bu hafta 3.1 "Lem" yamasının çıkışı sonrasına dair bilgiler veriliyor.

ay%C4%B1ra%C3%A7.png
ÖNE ÇIKANLAR
Sizler için seçtiklerimiz.

Traitors in Salem
@reddga tarafından hazırlanan konuda Traitors in Salem oyunu tanıtılıyor.

2021 Sonbahar Men of War: Assault Squad 2 Etkinliği 
@SatanistKesenKedi tarafından açılan Men of War: Assault Squad 2 Sonbahar etkinliğine katılarak yerinizi alabilirsiniz.

HoI4 - Multiplayer: Eylül 2021 
@Selene tarafından açılan HoI4 - Multiplayer: Eylül 2021 etkinliğine katılarak Mihver ve Müttefikler olarak takımınızı seçebilirsiniz.

Oyun Karakterleri #4: Galen Marek 
@Yukare tarafından hazırlanan Oyun Karakteri konu dizisinin 4. bölümünde Starwars oyunlarının tartışmalı karakteri Galen Marek üzerine değiniliyor.

Fırça ve Tuval Üslubu #22: Thomas Eakins - The Gross Clinic 
@SchrödingersCat tarafından hazırlanan Fırça ve Tuval Üslubu konu dizisinin 22. bölümünde Thomas Eakins'ının The Gross Clinic tablosu inceleniyor.

EZfZEwA.png
ÜYE RÖPORTAJI
@argoargoo ile röportaj.

Bize kendini tanıtabilir misin?
@argoargoo:İsmim Emrecan, Ankara'da yaşıyorum. 30 yaşındayım forumun maalesef yaşlı üyelerindenim. Avukatlık yapıyorum.

Strategyturk ile tanışman nasıl oldu?
@argoargoo:Strategyturk ile tanışmam Twitch üzerinden yapılan EU4 Mp etkinlikleri sayesinde oldu. Birçok etkinliği takip ettikten sonra ilk etkinliğime Kilwa devleti ile katılmıştım.

Strategyturk'te kalıcı olmana sebep olan şeyler nelerdi?
@argoargoo:Bu platform benim üye olduğum tek forum. Forum kültürüne dair birçok şeyi bu forum sayesinde öğrendim diyebilirim. Forum içindeki iletişimi beğeniyorum. Bana katkı sağladığına inanıyorum. Boş zamanlarımın çoğunu forumda değerlendiriyorum.

İlk oynadığın strateji oyunu neydi? Son zamanlarda hangi oyunları oynuyorsun?
@argoargoo:Age of Empires 2, Empire Earth oynuyordum. Lise zamanlarımda da çokça Medieval Total War 2 oynardım. Şu an ağırlıklı olarak Paradox oyunları oynuyorum. Önceliğim EU4 daha sonrasında ise CK3 oynuyorum.

Favori strateji olan ve olmayan oyunun hangisi? Neden?
@argoargoo: Son zamanlarda oynadığım iki strateji oyunu favorim.(EU4 ve CK3) Bunlar dışında CS GO oynuyorum, Detroit'i de bitirdim ve çok beğenmiştim.

Oyunlar dışında ne tür hobilere sahipsin? En sevdiğin yemek?
@argoargoo:Oyunlar ve iş dışında pek kendime süre ayıramıyorum şu sıra. Home ofis çalışıyorum. Sabah iş, akşam oyun. Bir de kedim var, ona fazlasıyla vakit ayırıyorum. En sevdiğim yemek tartışmasız mantı.

Üyelerimize özellikle önermek istediğin bir kitap, film, dizi veya müzik grubu var mı?
@argoargoo:Uzun zamandır düzenli kitap okuyamıyorum. Adam Fawer kitaplarını çok hızlı okuduğumu hatırlıyorum. Olasılıksız, Empati. Bunlar dışında 4'ün Kuralı, Alamut ve Sinestezya'yı da beğenerek okumuştum. Favori dizim her zaman Breaking Bad ve Dexter ama şu ara inanılmaz etkilenerek Blacklist izliyorum.

Gelecekte forumda açmak istediğin konular var mı?
@argoargoo:Forumda genelde hanedan etkinlikleri açmayı ve oynamayı seviyorum. Belki bir gün fırsat tanınırsa EU4 Mp etkinliği açmak isterim. Bunun dışında CK3 rehber konuları açma düşüncem var.

@reddga: Sıcak süt hakkında düşüncelerin neler?
@argoargoo:Bu sorunun mesleğim dolayısıyla gittiğim Mustafakemalpaşa ilçesinden kaynakladığı kanaatindeyim. Mustafakemalpaşalılar hepimizin çay kahve tükettiği kahvehanelerde sıcak süt içiyorlar. Koca koca insanlar "ben bir tane daha sıcak süt alayım" dediğinde kimse garipsemiyor. Ben garipsedim...

@Yasin Ahmet: Krem peynir tüketiyorsun değil mi?
@argoargoo:Krem peynir tüketmediğim tek besin olabilir. Bunu tespit etmek başarıdır bence.

@Attila the Hun: Neden Victoria 2 dururken EU4?
@argoargoo: Hiç oynamadım Vic2, dönemi de bana pek fazla hitap etmiyor açıkçası.

@Onur34: Nick'ini bir sebepten değiştirmek zorunda olsaydın ne yapardın?
@argoargoo:Gerçek ismimi kullanırdım sanıyorum. Daha önce hiç başka nick kullanmadım.

@Takeda Akane: En sevdiğin RPG nedir?
@argoargoo:Detroit: Become Human sanırım.

@Wellfares: Neden Argoargoo ve eğer ki kökeni varsa nereden geliyor?
@argoargoo:Lisede rap yaptığımız hızlı dönemler vardı. Argo nickini kullanıyordum. Lisedeki kız arkadaşım beni gördüğünde ARGOARGOOOOOO diye seslenirdi. Hoşuma gittiği için o şekilde kaldı nicklerim. Bunu kendisi bile bilmez bu arada...

@Sezar: Duman'in avukatligini yaptigin dogru mu?
@argoargoo:Röportajımızın sonuna geldik, herkese teşekkürler.......

ay%C4%B1ra%C3%A7.png
HAFTANIN KULÜBÜ

oVfkhq7.png
STRATEGYTURK MÜZİK KULÜBÜ

ay%C4%B1ra%C3%A7.png
HAFTANIN SÖZÜ

Müzik; zaman ve ezgilere uyarlanmış vahşi seslerden başka bir şey değildir - Thomas Fuller

ay%C4%B1ra%C3%A7.png
FORUM İSTATİSTİKLERİ

İleti Sayısı
241683 (+567)

Konu Sayısı
18128 (+49)

Üye Sayısı
7823 (+16)

ay%C4%B1ra%C3%A7.png
SON
FORUM GAZETESİ #107
STRATEGYTURK'ÜN TÜM ÜYELERİNE TEŞEKKÜRLER.
« GERÇEK ROMALILAR İÇİN GERÇEK ROMA GAZETESİ »

[+] 5 üye Justicar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Yani ben sütü değil de sıcak olmasını garipsedim. Soğuk içmek varken niye sıcak ama elbette herkesin kendi tercihi.
tTRiYax.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.