İleti Sayısı: 1,120
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
10
@Sübaşı ya teşekkür ediyorum :) Şansölye olarak Güçlü Almanyamızı en güzel şekilde yönetilmesi için elimden geleni yapıcak ve oy verenlerinde yüzünü kara çıkarmıcam Almanyayı yok sayan sistemle yüzleşip eşit Alman sistemini Dünyaya yayıcaz
İleti Sayısı: 2,277
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
Kral Gustav kimsenin emri altına girmez
•
İleti Sayısı: 2,841
Imperium:
47
İlk başta lider olarak oyumu benden daha istekli olan Rasputin'e vermeyi düşündüm ancak ülkesinin konumu işgale daha açık olduğu için bu konum için en iyi adayın kendim olduğunu düşünüyorum. İtilaf devletleri içerisinde bölgeye en yakın olan ve güvenliği en yüksek olan İngiltere bu ünvana daha çok yakışır.
•
İleti Sayısı: 2,277
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
18
En çok oyu kim aldıysa ona veriyorum
•
İleti Sayısı: 120
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
1
Ben Fransa cumhurbaşkanı olarak kendi başbakanım @TR Ace yi aday gösteriyorum. Ana çatışmalar Batı Fransa ve Benelüx'te döneceği için bölgeye yakın birisi ve daha tecrübeli olduğundan dolayı oyum @TR Ace ye
•
İleti Sayısı: 3,113
Imperium:
22
Erdek'de tatilde oldugumdan bir seyler yazamamistim ama kendi aranizda halletmissiniz :)
Gerci hala Erdek'deyim, bir bakalim bugun olmazsa yarin kesin tur gelicek.
İleti Sayısı: 1,542
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
11
Bekliyoruz o zaman bu akşama yarın 7 buçuk gibi anca evde olurum 10-7 arası vardiya işte...
•
İleti Sayısı: 1,120
Imperium:
10
Çok teşekkür ederim beyler Şansölye olarak hemde Feldmareşal (Üst-General) olarak işimizi en iyi şekilde yapıcaz