Anket Başlığı: Ne zaman yapalım ?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Bayramın bitmesini beklemeyelim.

6 35.29%
Bayramdan sonra başlayalım.

11 64.71%
Katılımcı sayısı: 17 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

[Forum Oyunu] Bütün Savaşları Bitirecek Savaş - Ocak 1913
(08-09-2017, 21:17)Sübaşı : @Feldmarschal şansölye bey bunu bize sorma gereği duymadı heralde ?
Amerika başkanı her ülke ile ayrı ayrı ateşkes imzalanması gerektiğinden bihaber olmalı.Dediğimiz gibi teklif Osmanlı Devleti tarafınca şu durumda reddedildi .
Yalnızca Almanya ile anlaşmış vaziyettesiniz.Teklifinizi ayrı olarak bize de sunarsanız üzerinde düşünebiliriz.

Sayın Paşa ülkenizin iç işlerine karışılmıcak sadece bana güvenmeniz gereken sade bir ateşkes yaptık malesef size ulaşamadım ondan dolayı bu eksikliği mazur görün ulaşmak için mesajları yolladım size ona göre bir yol izleriz bundan sonraki anlaşmalara herkes taraf olur sadece Almanya ve abd ile olan anlaşmayı tüm müttefiklerimin kabul etmesini istiyorum.
[+] 1 üye Feldmarschal nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
[Forum Oyunu] Bütün Savaşları Bitirecek Savaş - Ocak 1913 - Yazar: Feldmarschal - 08-09-2017, 21:37

Konuyu Okuyanlar: 48 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.