Anket Başlığı: Ne zaman yapalım ?
Bu ankette oy kullanmak için yeterli yetkiye sahip değilsiniz.
Bayramın bitmesini beklemeyelim.

6 35.29%
Bayramdan sonra başlayalım.

11 64.71%
Katılımcı sayısı: 17 100%
Bu ankete daha fazla oy kullanamazsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

[Forum Oyunu] Bütün Savaşları Bitirecek Savaş - Ocak 1913
(09-09-2017, 00:55)PashaZade :
(09-09-2017, 00:39)Feldmarschal : yalnız daha ilk tur oynanmadan 50 turluk yazı yazılmasın herkes gelen şıklara göre yönetsin ülkesini Paşa senden ricam sadece şıklar verilenden başka komplike ilk turdan iş bitirecek gibi yazmayalım ben bunu önceki oyunlardaki tecrübelerimden söylüyorum bide uçuk kaçık şeyler olmasın lütfen yaparsın sen ama bu oyun yapma :D

Tavsiyelerin benim için önemli biliyorsun abim :D Doğru diyorsun ben gaza gelirsem İsa Mesihi dahi gösteririm size ama bu oyun biraz daha dozunu kısarım madem öyle :) Zaten sabaha doğru yeni tur gelecek. Biliyorsun turlar ay ay. Yani daha vaktimiz var bayağı geniş.

adamsın Paşaa gülüceğim yoktu getirme dur :D:D:D

İtalyanın ayrılıkçı hareketler yerine paktta durmasını zaten savaşın kazaılmasıyla sömürgelerini genişleteceğimizin Sayın Para Babası tüccarada Almanyada ticaret işleri için kolaylık sağlanacaktır

Sayın İsveç Kralı sizin Almancı olduğunuzu halkınızda biliyor Rusyadan korunmak için üç beş llira yetmez askeri güç lazım haberiniz olsun size bu desteği sağlamaya devam edeceğiz zaten siz sadece iç işlerinizi düzeltin

Osmanlı neden Akdeniz Birliği öncelikle 12 adalarınız italyanın elinde Libyayı sizden koparıp sömürge yaptı Müslümanlara zarar verdi katletti Halifelik bunumu gerektiriyo yoksa size top tüfek yardmı yapıp demir yolu ağınızı tamamlayan Haydarpaşa garını yapan Almanlara mı lütfen eğri oturup doğru konuşalım

Sayın ABD Bakanı görüyorumki ateşkesden yana olmamız milleti rahatsız etmiş sebebi gücünüzden korkmaları bence siz azınlıklarla uğraşmayın Osmanlıdaki onlara Rusyada bi yer açarızzaten Osmanlıda mutlular halkınız müsterih olsun
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
[Forum Oyunu] Bütün Savaşları Bitirecek Savaş - Ocak 1913 - Yazar: Feldmarschal - 09-09-2017, 12:26

Konuyu Okuyanlar: 146 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.