20-04-2020, 01:12
(Son Düzenleme: 20-04-2020, 01:12, Düzenleyen: MustafaPasha.)
Arkadaşlar selam,Fransa ile oynamak istiyorum mutlaka tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.Nihai hedefim romanı empire kurmak veya 1500'den önce 100 şehri al başarımını tamamlamak.Kolonicilik yapmayı pek sevmiyorum mekanikleri pek hoşuma gitmiyor.
Tavsiyelerinizi aşağıda verdiğim örnekte yazarsınız benim anlamam daha kolay olur.
1444-1500 Arası:Şunla müttefik olmalısın.Şu toprakları almalısın.Şu kadar asker basmalısın.Bu kadar donanma basmalısın.Bu ideaları almalısın.
1500-1600 Arası:Şunla müttefik olmalısın.Şu toprakları almalısın.Şu kadar asker basmalısın.Bu kadar donanma basmalısın.Bu ideaları almalısın.Bu topraklara saldırmalısın.
...
Gibi yıl aralıklarıyla anlatırsanız .Sevinirim iyi forumlar.
Tavsiyelerinizi aşağıda verdiğim örnekte yazarsınız benim anlamam daha kolay olur.
1444-1500 Arası:Şunla müttefik olmalısın.Şu toprakları almalısın.Şu kadar asker basmalısın.Bu kadar donanma basmalısın.Bu ideaları almalısın.
1500-1600 Arası:Şunla müttefik olmalısın.Şu toprakları almalısın.Şu kadar asker basmalısın.Bu kadar donanma basmalısın.Bu ideaları almalısın.Bu topraklara saldırmalısın.
...
Gibi yıl aralıklarıyla anlatırsanız .Sevinirim iyi forumlar.