26-12-2018, 22:51
(Son Düzenleme: 28-12-2018, 22:02, Düzenleyen: astrofizikist.)
Hayatımda izlediğim en iyi dizi olmasıyla beraber son sezonda beni hayal kırıklığına uğratmış hatta final sezonunun az bölümden oluşacak olması beni öldürdü bitirdi. Kitap ciddi anlamda gerçeklikten uzaklaşmış hani tamam bir sınıra kadar zevk veriyor ama abartmış o yüzden beğenmedim. Dizinin ayrı bir yeri vardı benim için. Ve neden daha iyi olay örgüsüne sahip bir roman yazmıyorum dedim kendime? Got evrenine yakın bir evrende geçen benzer bir roman yazmaya karar verdim. Hayal gücüme ve kalemime güvenen birisiyim. Yazdığım başka romanlarda var. Haritasını kendim çizdim. Fakat olay örgüsünü değiştirip farklılıklar yaratma peşindeyim. Öncelikle bunu herhangi bir kâr elde etmek için yazmıyorum pdf olarak ücretsiz bir şekilde paylaşıcam. Olumsuz veya hakaretle yaklaşacak olan insanlar lütfen gönderiden uzak dursun. Her türlü fikire ihtiyacım var. Mesela surun arkasında yaşıyanlar için başka bir alternatif gibi.
Siz sormadan ben cevaplayayım.
+Çalıntı/Alıntı işlerle uğraşacağına düzgün bir şekilde kendin yazsana ?
-Zaten yazdıklarım var amacım benim gibi içinde son sezondan sonra ukte kalanlar için benzer bir evrende eğlence amacıyla bir şeyler yazmak.
+Kendi hayal gücüne güveniyorsan neden bizden fikir yardımı istiyorsun ?
-Çünkü bireysel bir proje olmasını istemiyorum ve hevesi kursağında kalan insanların aynı şekil kalma nedenlerinden çözüm veya alternatif bulup romana eklemek.
+Haritayı bile çalmasın kardeş hayırdır ?
-Dostum o haritayı sağ tarafta kalan kıta hariç kendi elimle çizdim sağ tarafta kalan kıta anadolunun vektörel bir çizimi gönderme yapmak istedim. Ayrıca Anadolu'da yaşanılmış olayların bazılarını koymayı planlıyorum.
+Yine krallıklar arasında mı olucak ?
-Evet ama 13 krallık arasında olucak.
+Yabaniler olucak mı ?
-Muhtemelen olur, ama biraz değiştirmek istiyorum.
+Akgezenler olucak mı ?
-Hayır akgezenler olmayacak.
+Hanedanlık isimleri Türkçe mi İngilizce mi olucak ?
-Ölmüş bir dilden almayı planlıyorum Sümerce gibi.
+Bilim kurguya kayacak mısın ?
-Belki biraz ama o orta çağ havasını asla öldürmeden.
+Akgezenler yerine ne koyucaksın ?
-Lich King koyma planım var yine buzul bir konsept ile devam edicem.
+Sur olucak mı ?
-Evet ama romanı sur üzerinden ilerletmem diye düşünüyorum.
+Taş adamlar olucak mı ?
-Evet olucak harita üzerinde gri renkte olan adalar hastalıklı adalar olucak ama taş adam yerine başka bir konsept istiyorum fikirleriniz varsa eklerseniz sevinirim.
Başka sorularınız veya önerileriniz var ise yazarsanız sevinirim. Başka platformlarda da paylaştım ve güzel bir geri bildirim aldığım için daha önemsemeye başladım.
HARİTA GÜNCELLEMESİ
Siz sormadan ben cevaplayayım.
+Çalıntı/Alıntı işlerle uğraşacağına düzgün bir şekilde kendin yazsana ?
-Zaten yazdıklarım var amacım benim gibi içinde son sezondan sonra ukte kalanlar için benzer bir evrende eğlence amacıyla bir şeyler yazmak.
+Kendi hayal gücüne güveniyorsan neden bizden fikir yardımı istiyorsun ?
-Çünkü bireysel bir proje olmasını istemiyorum ve hevesi kursağında kalan insanların aynı şekil kalma nedenlerinden çözüm veya alternatif bulup romana eklemek.
+Haritayı bile çalmasın kardeş hayırdır ?
-Dostum o haritayı sağ tarafta kalan kıta hariç kendi elimle çizdim sağ tarafta kalan kıta anadolunun vektörel bir çizimi gönderme yapmak istedim. Ayrıca Anadolu'da yaşanılmış olayların bazılarını koymayı planlıyorum.
+Yine krallıklar arasında mı olucak ?
-Evet ama 13 krallık arasında olucak.
+Yabaniler olucak mı ?
-Muhtemelen olur, ama biraz değiştirmek istiyorum.
+Akgezenler olucak mı ?
-Hayır akgezenler olmayacak.
+Hanedanlık isimleri Türkçe mi İngilizce mi olucak ?
-Ölmüş bir dilden almayı planlıyorum Sümerce gibi.
+Bilim kurguya kayacak mısın ?
-Belki biraz ama o orta çağ havasını asla öldürmeden.
+Akgezenler yerine ne koyucaksın ?
-Lich King koyma planım var yine buzul bir konsept ile devam edicem.
+Sur olucak mı ?
-Evet ama romanı sur üzerinden ilerletmem diye düşünüyorum.
+Taş adamlar olucak mı ?
-Evet olucak harita üzerinde gri renkte olan adalar hastalıklı adalar olucak ama taş adam yerine başka bir konsept istiyorum fikirleriniz varsa eklerseniz sevinirim.
Başka sorularınız veya önerileriniz var ise yazarsanız sevinirim. Başka platformlarda da paylaştım ve güzel bir geri bildirim aldığım için daha önemsemeye başladım.
HARİTA GÜNCELLEMESİ