15-06-2019, 20:20
![what-is-GTA-V-roleplay-RP-summit1g-lirik.jpg](https://cdn.discordapp.com/attachments/175547382597943296/589502282366713856/what-is-GTA-V-roleplay-RP-summit1g-lirik.jpg)
GTA RP son zamanlarda Twitch'te rastlayabileceğiniz, çeşitli modifikasyonlara sahip sunucularda oyuncuların şehirdeki karakteri üzerinden rol yapmasına deniyor. Bu konuda GTA RP'ye dair iletiler, bilgiler ve paylaşımlar yer alabilir.
Çok aşina olduğum bir olay değil, ancak bir süredir Nopixel ismindeki bir sunucuda yaşanan olayları takip ediyorum. Farklı yayıncılar bu tarz bir konseptteki farklı beklentilerinize karşılık verebilir. Kişiden kişiye, karakterden karaktere değişebildiği gibi bu durum meslek bazında da geçerli örneğin bir karakter polis olarak suçluları yakalarken, bir başka karakter Los Santos'ta geçimini idame ettirmeye çalışan sıradan biri, bir diğeri suç örgütünün lideri, bir başkası benzincideki marketin sahibi olarak oynayabiliyor.
Benim özellikle ilgimi çeken şey karakterlerin orijinalliği. Çoğu zaman bir dizi tadında takip edebiliyorsunuz olanları. Diğer serverlarda durum nedir pek bilmiyorum.