Gazete: Oyun Dünyasında Bu Hafta #39 [18/08/2020]
Epic Games neyine güvenerek Apple'a kafa tutuyor acaba? Epic Games'in geniş kaynaklarının varlığını özellikle de son dönemlerde Epic Store için arka arkaya çıkan "time exclusive" oyunlarla bir kez daha gördük. Fakat ne kadar kaynakları olursa olsun, iOS cihazlardaki yegane yazılım indirme servisi Apple Store. Azımsanamayacak sayıda Apple cihazından desteği çekerek ne elde etmeye çalıştıklarını anlamadım.

Kullanıcı sözleşmesi işine gelince, Epic'in bunu bahane ettiğini ve aslında bir süredir böyle bir olayı planladığını düşünüyorum. Zira kurallar belli, sözleşme belli. İmzalanan bir sözleşmeyi çiğneyerek "Apple'ın tekelliğine son!" diye sloganlar atmayı doğru bulmuyorum. Epic kendi kendini mağdur durumuna düşürterek mağdur edebiyatı yapmaya çalışıyor bence.
IbnE9P2.gif
[+] 1 üye Attila the Hun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Oyun Dünyasında Bu Hafta #39 [18/08/2020] - Yazar: Attila the Hun - 18-08-2020, 20:55

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.