İleti Sayısı: 2,019
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
27
150-200 tl arası gelmez umarım doğal afetler oyununa eklenebilecek hoş bir mekanik civ 3 de volkanik patlamalar vs vardı ama en büyük beklentim bu değil ben daha çok oyuncuların late game de bm tarzı komisyonlar kurabilmesi daha çok diplomasi seçeneği ve yapay zekanın diplomasi konusunda daha mantıklı hareket etmesini bekliyorum bir tane lux kaynak için donuna kadar istediği salak salak teklifler yapıyor yapay zeka bu durum oyundan soğutuyor
•
İleti Sayısı: 2,843
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
diplomasi genelde warmongerlikle ve diplomatic visibility ile çok alakalı. rise and fall varsa ai eskisi gibi kötü değil. doğal afetler eklenecek gibi duruyor aynen. videoda fırtına efektleri filan var.
•
İleti Sayısı: 5,868
Imperium:
37
Yayında geri sayım başladı. 21:00'da başlıyo ne başlıyosa.
•
Imperium:
15
gizeml yayının sebebi ortaya çıktı. 149 tl lik yeni dlc..gathering storm..
beklenilenler(tanıtım introsundan edindiğim izlenime göre) doğal afetler, aktif volkanlar, inka, polinezya,bizans, barajlar , rüzgar tribünleri, golden gate köprüsü, birleşmiş milletler ve diplomatik zafer..
•
İleti Sayısı: 5,868
Imperium:
37
Civ6da doğal afetler yaşicam diye 150 tl verilmez, yine en azından Türkiye'de satmayacak bir dlc geliyor.
•
Imperium:
15
içini dolduracaklardır biraz daha ..umuyorum ki abidik gubidik civler gelmez..yine de eskilere bakınca adam gibi civ ekleme ihtimalini düşük görebiliriz.türkiyede türkleri eklemeden satış yakalamaları olası görünmüyor kanımca.
Aşağıdaki 1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye jax61 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Rzenma
İleti Sayısı: 2,134
Imperium:
1
150 tl nedir kardeşim bu fiyata dlc mi olur? İçerik güzel aslında bir öncekinden daha dolu fakat verilmez. Ama ben en çok kullandığımız teknolojilerle iklimlerin değişmesi olayını sevdim.
•
İleti Sayısı: 120
Imperium:
0
buna o parayı vereceğime CIV 1 i oynarım daha iyi bu özellikler ve daha fazlası var
İleti Sayısı: 624
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
14
Arkadaşlar hatırlatmak istiyorum oyunların fiyatı aşırı yüksek değil tl'nin değeri çok düşük. Türkiye'ye özel fiyatlandırma beklemekte bir noktada hayalden ileriye varmıyor şu noktada.
•