İleti Sayısı: 2,091
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
29
Arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda google chrome otomatik açılıyor. URL kısmında önce protectbrowser.com şekline bir şey gözüküyor. Ardından rastgele sitelere otomatik yönlendiriyor. Bazen bahis sitesi bazen trendyol. Bunu nasıl çözebilirim. Virüs taraması temiz çıktı.
•
İleti Sayısı: 5,925
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
37
Virüs taramasından ziyade malware temizleyici programları denemek lazım. Şahsen ben zamanında bunlarla(en azından ücretsiz sürümleriyle) başarıya ulaşamamıştım ama. Format atınca kafa rahat ediyor, öbür türlü gerçekten tamamen silindi mi bilemiyorsun.
•
İleti Sayısı: 3,193
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
20
Google ayarlarından hangi kısım hatırlamıyorum ama oradan bir şekilde halledilebiliyor diye biliyorum. Google'yi silip başka bir tarayıcı dene bence eğer düzelirse yeniden yüklersin googleyi. Olmazsa Malwarebytes ile deneyebilirsin. Yine olmazsa format at bence.
•
İleti Sayısı: 2,091
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
29
Google'ı kaldırıp tekrar kurmak işe yaramadı ama Google ayarlarından tüm sistem ayarlarını sıfırlayınca her şeyi sildi. Sanırım çerez veya o tür bir şeydi. Düzeldi.
•