Günlük: EU4 - Balkanlardaki Olası Değişiklikler
Evet arkadaşlar beyin hücrelerim besin yetmezliğinden ötürü zayıf çalıştığı için geliştirici günlüğü analizimin daha doğru olması, yorumlarımın ise daha sağlıklı olması için değerlendirmemi yemekten sonraya sakladım, kısaca değilde olması gerektiği kadar değinmem gerekirse beklediğim günlük bu değildi ancak idare eder diyebilirim, öncelikle adalar mevzusundan söze girmek isterim, yahu Paradox ! tamam Kanarya adalarına ve Balear adalarına gösterdiğin hassasiyeti Ege adaları için beklemedik, çalışanlarının fazla mesai yapıp sosyal hayatlarını katletmelerini istemedik zira biz Paradox'tan çok daha düşünceli ve anlayışlıyız fakat seninde anlaman gereken bir durum var ki Kıbrıs ve Girit oyunda 2 vilayete bölünmesi gereken büyük adalardır ! hem böylece zayıf ada devletleri ile sıra dışı tarih senaryoları meydana getirmek isteyen biz oyunculara kolaylık sağlamış olurdun, diğer konumuz ise coğrafya bilimine hakaret edercesine çizilmiş Yunanistan ve Bulgaristan bölgesi, ey güzel arkadaşlarım o yaradılış harikası olan gözlerinizi bir açın ve bakın el kadar Galiçya bölgesi 4 parçadan oluşurken koskoca ! Bulgaristan coğrafyası neden 5 vilayetten meydana geliyordu ? neyse ki Europa Universalis 4 haritasında böyle katil çizimleri daha nadir göreceğiz, şimdi ise Yunanistan'a bir göz atacak olursak tatmin edici oldugunu söylesemde güzelim Mora yarımadası mevcut şekliyle bile gözüme battı ha sizi de anlıyorum fakat Ceneviz'in İstanbul'daki kolonisi ile Venedik Cumhuriyetinin Mora yarımadasındaki hakimiyet bölgeleri kıyaslamaz bile gözlerinizi güzelce ovcalayıp(Akdeniz ağzında ovalamak) tekrar bakınız, Venediğin Balkan kıyılarındaki hakkı verilemeyecek ben bunu kabullendim, sağlık olsun artık oyunu oynarken Coğrafyayı ve Orta Çağ idari haritalarını daha az unutmam gerekecek çok şükür!
[+] 3 üye 1Manascı nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Balkanlardaki Olası Değişiklikler - Yazar: 1Manascı - 05-03-2019, 22:10

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.