@Tulpar İstanbul Üniversitesi ya da bahsettiğin Beyazıt olayı güzel olur. Ama Beyazıt olayının olması için İstanbulda iki devletin de olması lazım. Tabi bu eu4 mekaniklerine ters, ama yeni güncelleme ile bunu ayarlayadabilirler. Hatta sadece İstanbul için bile yapabilirler, sonuçta boğaz aıyırıyor iki yakayı bir yakaya bir devlet diğerine bir devlet sahip olabilir. İstÜni için bu hiçbir mekaniğe ters değil. Hatta fethettikten sonra görev ağacını geçtim event olarak gelmeli diye düşünüyorum. Etkileri de çok büyük olmasa da hafiften olsa da bir önem taşımalı. Ayrıca @nachzehrer nickli üyeye karşı haklısın da. Kavga çıkarmak istemem ama @nachzehrer hoş olmayan kelimeler kullanmış, hadi doğru olsa tamam da doğru da değil. O yüzden bir şeyi yazmadan önce iki kere düşünmesini ve abuk subuk yanlış bilgiler değil de doğru bilgilere bakmasını öneririm. Çünkü yanlış bilgilerle seni bildiğin sorguya çekmiş;
Alıntı:Madem atıp tutacaksınız biraz bilip atın tutun.bu sözler ile. Ama ne olursa olsun herkesi saygı çerçevesine davet ediyorum...
You'll never stop at one. I'LL TAKE YOU ALL ON!