06-05-2020, 01:32
(Son Düzenleme: 06-05-2020, 01:40, Düzenleyen: korkusalan.
Düzenleme Nedeni: Bir kaç hata ve eksiklik :)
)
Franz Stefan von Habsburg ve Konsey Dönemleri (Kralın öldüğünden bir haber oynamışım o yüzden iki dönem birleşik) (?- 22 june 1778)
vasiyet
Babamın Ölümüne Pek üzülmedim Çünkü Bizi Arkamızdan vuranları Destekleyip(Avrupa).Asıl dostumuz olan Türkleri unuttu.
İlk işim İngiliz kanalını temizlemek oldu

Babama Doğru yaptığı bir şey olan Çok fazla ordu kurmasından dolayı teşekkür ediyorum.O ordular sayesinde İspanyolları denizden mahrum bırakıyorum

Avrupayı Anladım ama Babam neden Edirneyi yunanlara verdi bir kuruş işe yaramamaları yüzünden Romayı tekrar çökertsinler diye mi!

Akdenizde bulunan küçük çaplı donanmalarımızı parçalayan korkakpanyol'ları ezmek için donanmanın büyütülmesi emrini verdim

İspanyanın çoğu kıyı şehri düşmesine rağmen bir türlü teslim olmuyorlar

Halkın güvenliği için bölgeye fortress denen yeni tip kalelerden inşa ettirdim

Babamın yaptığı hataları düzeltmek adına Türkleri kabul gören kültür gruplarına ekledim

Korkakpanyolları ezmek için afrikaya giden yiğitlerimiz

Aptal bölgesel güçlerden birini susturmak için parlementer monarşiye geçiş yaptım

Sonunda korkakpanyollar kaybettiklerini anladılar

Normanları ve Korkakpanyolları görmek istemediğim için ilgili bölgeye kurduğum Küçük Cermenya devleti

Amerika da ki yerliler bile Sömürgelerini kendileri kuruyor bizse atalarım sağ olsun sadece hazıra konabiliyoruz

Diğer devletlerin Ajanlarını yakalamak için yeni politikalar geliştirdik

Türk dostluğu Politikamız Kapsamında Ruslara Karşı bizi desteklemesi için Mughal'larla ilişkilerimizi güçlendirmek adına çalışmaları başlattım

Normanlarla ilişkisi bulunduğunu öğrendiğim gaeldomu doğduğuna pişman etmek için savaş açtım

Türk dostluğu Politikasını Prag şehrine kazıdım Artık Orasının İsmi "Rum"

Gaeldom neredeyse yok oldu

Türkler Hükümete katılmaya başladı.Ve bunun sonucunda Oğlum Bireysel olarak iyi olan bir savaşçıya dönüştü ama onlar bile onun bir orduyu yönetmesini sağlayamadı(Az kalsın ölüyordu son anda general yetişti)
Oğlum başa geçti

İlk işim İngiliz kanalını temizlemek oldu

Babama Doğru yaptığı bir şey olan Çok fazla ordu kurmasından dolayı teşekkür ediyorum.O ordular sayesinde İspanyolları denizden mahrum bırakıyorum

Avrupayı Anladım ama Babam neden Edirneyi yunanlara verdi bir kuruş işe yaramamaları yüzünden Romayı tekrar çökertsinler diye mi!

Akdenizde bulunan küçük çaplı donanmalarımızı parçalayan korkakpanyol'ları ezmek için donanmanın büyütülmesi emrini verdim

İspanyanın çoğu kıyı şehri düşmesine rağmen bir türlü teslim olmuyorlar

Halkın güvenliği için bölgeye fortress denen yeni tip kalelerden inşa ettirdim

Babamın yaptığı hataları düzeltmek adına Türkleri kabul gören kültür gruplarına ekledim

Korkakpanyolları ezmek için afrikaya giden yiğitlerimiz

Aptal bölgesel güçlerden birini susturmak için parlementer monarşiye geçiş yaptım

Sonunda korkakpanyollar kaybettiklerini anladılar

Normanları ve Korkakpanyolları görmek istemediğim için ilgili bölgeye kurduğum Küçük Cermenya devleti

Amerika da ki yerliler bile Sömürgelerini kendileri kuruyor bizse atalarım sağ olsun sadece hazıra konabiliyoruz

Diğer devletlerin Ajanlarını yakalamak için yeni politikalar geliştirdik

Türk dostluğu Politikamız Kapsamında Ruslara Karşı bizi desteklemesi için Mughal'larla ilişkilerimizi güçlendirmek adına çalışmaları başlattım

Normanlarla ilişkisi bulunduğunu öğrendiğim gaeldomu doğduğuna pişman etmek için savaş açtım

Türk dostluğu Politikasını Prag şehrine kazıdım Artık Orasının İsmi "Rum"

Gaeldom neredeyse yok oldu

Türkler Hükümete katılmaya başladı.Ve bunun sonucunda Oğlum Bireysel olarak iyi olan bir savaşçıya dönüştü ama onlar bile onun bir orduyu yönetmesini sağlayamadı(Az kalsın ölüyordu son anda general yetişti)
Oğlum başa geçti
Türklerle İyi geçin Zira Onlar Bizans Değiller Onlara Güvenebilir ve Arkamızı Emanet edebiliriz.Balkanlardan Orta Asyaya Kadar olan Topraklara Türk kültürünü yay.Küçükleri(Küçük Cermenya(1) Cermen Britanyası (2) Cermen Batık eyaletleri(3)) Kendi bölgelerine yay.1 numara Batı-Güney Fransa Ve İberya 2-)Britanya Toprakları 3-)Baltık bölgesi İskandinavya Ve kuzey Batı Rusya
Başladığım Hazırlıkları Bitir Ve Ruslara Sağlam Bir yumruk at
O amerikan kabilesini (Haitiydi Galiba)(Bunu söylemekten utanıyorum ama itibarımızı korumak için buna mecburuz) Yok et
Rum İmparatorluğunu Kur Çünkü Roma İmparatoru Olmak Bize göre değil Rum Romaya Bağlı değil Hükümdar Olmalı Beni anladığını umuyorum.
Not:Bunlar bir ölünün son istekleridir.
Başladığım Hazırlıkları Bitir Ve Ruslara Sağlam Bir yumruk at
O amerikan kabilesini (Haitiydi Galiba)(Bunu söylemekten utanıyorum ama itibarımızı korumak için buna mecburuz) Yok et
Rum İmparatorluğunu Kur Çünkü Roma İmparatoru Olmak Bize göre değil Rum Romaya Bağlı değil Hükümdar Olmalı Beni anladığını umuyorum.
Not:Bunlar bir ölünün son istekleridir.
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır