Führer ilk iş olarak Donanmasından gelen haberleri dinledi
Führer iki yıl önce buyruk verdiği 3 dağcı birimi görevini 8 kale gücü olan yerde yerine getiriyordu.
Führer sonra Fransa cephesine bakıyor ve şöyle buyruk veriyor "Doğu paketinde tek bir saldırı dahi olmayacak, Fransada ise tüm kıyılar alınacak düşman içeride yok edilecek".
Führer bu olayı görünce çıldırıyor. Birimleri... (oyun buga girmiş)
Birimler teker teker yok oluyorlar. Kurtarmak için elimizden geleni yapsakta o 7 birimi kurtaramıyoruz.
İspanyollara yardım etmemize gerek kalmadı. Kendi başlarına Cebeli Tarık`ı temizlediler.
Führer önceki hayatında işgal topraklarındaki tüm hammaddeleri aldığını ama ticareti iptal etmeyi unuttuğunu hatırlıyor ve hemen ticareti düzenliyor böylece 20 küsür sivil fabrikamızı geri kazanmış oluyoruz.
Führer`in zekice fikirleri ile Fransa cephesinde müttefik güçlere babayı gösteriyoruz.
Tam cephe görünümü.
Kayıplar giderek artıyor ama bu sefer onlarınki hızla artıyor.
Cepheden bazı görüntüler.
Führer hemen tanklara karşı yeni silahlar için araştırma buyruğu veriyor.
Hali hazırda güçlendirilmiş bir tank modelimiz dururken gidip aynı tankın normal halini üretildiğini gören Führer kuduruyor.
Hemen güçlendirilmişi daha çok güçlendirip üretim buyruğunu veriyor Führerimiz.
Büyük paket kapanınca ve geriye ufak bir grup kalınca büyük bir ordu grubunu hemen doğuya kaydırıyor Führerimiz.
Führer iki yıldır olduğu kaleyi koruyan birimlerine artık güneye doğru inmeleri için emir veriyor.
Hemen yeni hava öğretisi araştırmasına başlıyoruz.
Kanseri topraklarımızdan atmak üzereyiz.
Ameliyat başarılı geçmiş ve kanser hücresi topraklardan atılmıştır. Savaşan tüm Führerlere teşekkür ederiz. Fakat her kanser atlatmış vücut gibi küçük bir yerde güçlü ama hareketsiz bir kanser hücresi kalmıştır ona çok dikkat ediniz.
Batı cephesine yoğunlaştığım için Doğu cephesinde çok az etkinlikte bulundum ve bir ara yine Baltıklarda sıkıştım sonra toprakları terk eden sovyetlere karşı ilerlemede bulundum.
Genel olarak Sovyet Cephesi
Cephelerde ilerliyor ve paketleyip paketleyip mezarlığa hediye götürüyoruz.
Askerlerimiz daha az kayıp versin diye savaş hastanelerini yükseltiyoruz.
Fransada kalan pasif kanserin gücünü gösterim size.
Balkanlarda bolşevik soykırımı.
Norveçte tek toprak bile alamayan birimlerimize durma buyruğunu veren Führer çok kızıyor.
Donanmamızı tamir olması için bir süreliğine geri çekiyoruz.
Baltıklardaki paket bizi uzun süre oyalıyor.
Biraz daha insan gücü kazandık ama 100 bin kadar...
Yunanistanda bir olay görüyor ve hemen burnumuzu sokuyoruz.
Ekipman olmadığı için asla eğitemeyeceğimiz terörle mücadele birimlerini silmek zorunda kalıyorum çünkü insan gücüne ihtiyacımız var.
Hala direnmeye devam ediyorlar.
Ve geri ittirmeye başlıyoruz. Kış geldi bu bize biraz sorun olacak.
Bütün uçak gemilerimiz burada sonra "neden uçak gemilerimizde uçak yok" diye soruyorlar. Führer kimin görevlendirdiğini bulmak için hemen buyruk veriyor.
Birazda olsa uçak gemisinde uçak oldu.
Düşmanlarımız Norveçte güneye inmiyorlar.
Führer 100 tane tümen olan piyade tümeni türünde hiç savaş hastanesi ile lojistik depo olmadığını görünce kafayı yiyor.
Kıştan dolayı Baltıklarda ittiren Sovyetlere karşı pata küte dalıyoruz.
İnsan gücü ihtiyacından artık Führerin buyruğu ile kadınlarıda orduya alıyoruz böylece yüce ırkımızın kadınlarınında oldukça güçlü olduğunu tüm dünya görecek.
Trakyayı kurtarma harekatına başlayarak Türkiyeyi kurtarma harekatının ilk adımını atmış oluyoruz ve güzel sonuçlar almaya başlıyoruz.
Leningrada doğru bir sürüş yapmak istedik
Baltıklarda bir karşı saldırı yapıyoruz ve güzel sonuçlar alıyoruz.
Tam cephe görünümü
Japonya Asyada iyi iş çıkarıyor ama Pasifikte kaybediyor.
Sıradaki arkadaşa tavsiyelerim
1) Hava tecrübesini yeni uçaklar araştırılınca kullan.
2) Baltıklara ve Bretonya bölgesine çok dikkat et çünkü tehlikeli bölgeler.
3) Kesinlikle kaynaklarımızı %10 artıran araştırmalardan yap ve ticareti sürekli kontrol et. Ben bir tanesini yaptım geriye 4 tane kaldı.
Oyuna başladıktan kısa bir süre sonra lojistik duruma baktığımda 100k ekipman açığı vardı oyunun ortalarında baktığımda ise 80k açık vardı yani hala açığımız çok fazla.