Hangi shudderwock destesini önerirsiniz?
Beyler bu meta artık oturmadan bir deste yapmak istiyorum. Yukardakilere ek olarak yeni kartlarda edindim. Mesela Exodia Mage için sanırım bir Antonidas bir de Luna ile şu 0-7 lik epic kart eksik. Hatta Luna yı katmazsam eski deste için sanırım çok daha az kart eksik. Yaklaşık 9000 dust 'ım var. Ayrıca golden kartlarımda var. Bunları bozarsam sanırım 12.000 dust falan eder diye düşünüyorum.

Aslında bu miktar ile 3 alternatif deste istiyorum. Aklımda en ucuz Exodia destesi gerekirse ilk oluşturulmuş olanlardan. Bir Shudderwock destesi ve birde Hunter yada Rogue destesi. Şu Rogue 'un doomsday eklentisindeki kadın leg 'i çok hoşuma gitti. Desteye bayram ettiriyor. Oynaması çok zevkli.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Hangi shudderwock destesini önerirsiniz? - Yazar: eminnn - 29-08-2018, 02:18

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.