16-12-2015, 02:49
Hayır, hem Irak ve Suriye'yi kendimize katıp hem de Türk Birliği'ni kuramayız tek turda oyunda. Adım adım olmalı. 'Türkiye-Azerbaycan anschluss'u gerçekleşir' gibi başlar 'Arap-Türk ittifakı gerçekleşir' gibi devam eder her tur vesayre. Hikaye stilin ve iletin güzel bir örnek fakat çok uygunsuz ve hızlı :D Blitzkrieg doktrinini yaratanlar seni görse utancından infilak ederdi :D :D Yeni değişikliğini yazabilirsin (Y)
Zamanla şekillenecek harita mantık çerçevesinde (Y)
Bu arada üyeden üyeye hikayesel de gidilebilir, mesela Meksika-ABD savaşı Latin devetlerin Meksika'ya desteği ile devam ettirilebilir. Ya da Gümülcine ilhakı Kıbrıs'ı etkileyebilir, ya da İrlanda Galler'i etkiler falan vesayre işte :D Konunun daha da canlanacağını ve eğleneceğimizi düşünüyorum ilgili forum üyeleri olarak.
Zamanla şekillenecek harita mantık çerçevesinde (Y)
Bu arada üyeden üyeye hikayesel de gidilebilir, mesela Meksika-ABD savaşı Latin devetlerin Meksika'ya desteği ile devam ettirilebilir. Ya da Gümülcine ilhakı Kıbrıs'ı etkileyebilir, ya da İrlanda Galler'i etkiler falan vesayre işte :D Konunun daha da canlanacağını ve eğleneceğimizi düşünüyorum ilgili forum üyeleri olarak.