Strategyturk Forumlarında çok sayıda strateji oyunu ve oyun serisi için bölümler, bu bölümlerde bu oyunlara dair Türkçe haberler, rehberler, paylaşımlar, modifikasyon çalışmalarının tanıtımları, hikayeler ve daha birçok içerik bulunur. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz.
Baya bir süre C'Thun kartını oynadım güzel desteler yaptım C'Thun Priest , C'Thun Warrior çok eğlenceli ve güzel destelerdi. Fakat sonra metadan düştü.
Şu an C'Thun destelerini de oynayan yok neredeyse.
Bu arkadaş sanirim. Oyuna ilk basladigimda elimde toki time tinker, millhouse manastorm ve dk rexxar oldugunu hatirliyorum ama buyuk ihtimal ilk cikan buydu.
İlk çıkardığımda bayağı memnundum. Oyunun yeni açık betaya çıkmış olması ve doğru düzgün oynayan kişilerin olmaması bunda büyük etkenlerden biriydi. Yaptığım her desteye istisnasız yerleştiriyordum.
Mimiron's Head
İlk Legendary kartım buydu ve o zamanlar kendi kafamdan tüm mechleri bi desteye doldurup Warlock Mech oynuyordum Mage deckinde ve Rogue deckinde popülermiş şimdi ise pek kullanan görmüyorum Paladin Mech Wild destemde kullanmaya başladım Magneticlerin gelmesiyle çok güçlü oluyor