HoI III Mü HoI IV Mü Oynamalıyım?
Uzun yıllar hoi3 oynadım. Oyuna başladıktan sonra hiçbir rehber vs izlemedim veya okumadım hepsini zamanla kendim çözdüm. Yani rehber vs okuyarak kolay öğreneceğin kanatindeyim. Hoi4 ü büyük bir hevesle bekledim. Ilk çıktığı dönem direk indirdim ve oyun benim için hayal kırıklığı oldu. Birdaha tekrar oynamadım. Hoi3 bana çok daha gerçekçi geliyor açıkçası tarihi hissi yaşamaya daha müsait. Ayrıca alternatif senaryodan ziyade tarihi ilerleyişe ilgileysen hoi3 birebir. Alternatif senaryolar olusturulabilsede aşırı uc noktalara gitmiyor. Ülkelerin siyasi rejimleri dışardan aşırı bir müdahale olmazsa değişmiyor yani faşist ingiltere vb görmeniz pek mümkün değil. Savaş yönetimi vs çok daha iyi ve detaylı. Bence tek sıkıntılı yanı diploması mekaniğinde çok eksiklikler var onun haricinde 3 cok daha iyi.
giphy.gif
[+] 2 üye turkish lokum nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI III Mü HoI IV Mü Oynamalıyım? - Yazar: altnkurt - 08-06-2020, 15:30
HoI III Mü HoI IV Mü Oynamalıyım? - Yazar: altnkurt - 08-06-2020, 15:43
HoI III Mü HoI IV Mü Oynamalıyım? - Yazar: BeRDuSH - 08-06-2020, 15:55
HoI III Mü HoI IV Mü Oynamalıyım? - Yazar: Faramir - 08-06-2020, 17:05
HoI III Mü HoI IV Mü Oynamalıyım? - Yazar: turkish lokum - 08-06-2020, 18:52

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.