hoi4 abd-naziler
hoi4de abdyim naziler fena çarptı sscb düşmek üzere tümenim 77 napmalıyım acil
Ara
Yeterince avcı ve destek uçağıyla Fransaya çıkmak çok basit zaten Alman yapay zekası sovyetle meşgul olacağı için rahat ilerlersin.
Ara
Tümen sayını arttırmaya bak. İyi tasarlanmış garnizonlarını limanlara vs. ata ki çıkartma yapamasınlar. İşler çok kötüyse tamamen savunmaya odaklanıp ülkeni iyice geliştirmeye bak.
Ara
(27-03-2020, 21:20)Sxario : Yeterince avcı ve destek uçağıyla Fransaya çıkmak çok basit zaten Alman yapay zekası sovyetle meşgul olacağı için rahat ilerlersin.
 peki ordu düzeni nasıl yapılmalı

(27-03-2020, 21:20)Sxario : Yeterince avcı ve destek uçağıyla Fransaya çıkmak çok basit zaten Alman yapay zekası sovyetle meşgul olacağı için rahat ilerlersin.
savaşa erken girmenin sıkıntısını çekiyorum hala xd ordu düzeni falan derken kafam ağrıdı en son buraya yazayım dedim ne yapmalıyım baştan başlayacak olursam

(27-03-2020, 21:20)Ragnvaldr : Tümen sayını arttırmaya bak. İyi tasarlanmış garnizonlarını limanlara vs. ata ki çıkartma yapamasınlar. İşler çok kötüyse tamamen savunmaya odaklanıp ülkeni iyice geliştirmeye bak.
savaşa erken girmenin sıkıntısını çekiyorum hala xd ordu düzeni falan derken kafam ağrıdı en son buraya yazayım dedim ne yapmalıyım baştan başlayacak olursam
Ara
40 Width 14 piyade 4 topçu + mühendis, destek topçu, radyo, gözcü ve lojistik eklediğin bir piyade tümeni işini görür diye düşünüyorum ama tank da basman lazım orta veya ağır olabilir tank tümeninin içi için 15 Tank 5 Motorize + destekler şeklinde yapabilirsin yada motorizeyi 7 Tankı 13 yapabilirsin. Hava üstünlüğünü almadan her türlü işin zor olur önceliğin uçak basmak olsun.
Ara
İngiliz ana karası Almanların elindeyse ilk iş olarak orayı kurtarmakla başlayabilirsin. Eğer İngiltere hala ayaktaysa orduların gelene kadar müttefikine tüfek ve destek ekipmanı gönderebilirsin. Bu süre zarfında SSCB'ye de yardım yapmayı unutma ki çabucak teslim olmasın. Orduların İngiliz ana karasına ulaştıktan sonra Afrika'yı ve Norveç'i kurtarmalısın ki Almanların kaynağı tükensin. Eğer bu bölgeler Alman işgali altında değilse direkt olarak İtalya'ya veya Almanya'ya çıkarma yapabilirsin. Çıkarma yapmadan önce mutlaka hava üstünlüğünün sende olduğundan emin ol. Çıkarmayı yapana kadar boş boş durmamak için stratejik bombardıman uçağı üretip Alman endüstrisini yerle bir edebilirsin.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.