HoI4 - Man the Guns - İlk İzlenimleriniz
Dlc'yi 2 açıdan değerlendireceğim
Olumlu yanları
yakıt sistemi oyunu gerçekçi hale getirmiş
filo oluşturma ve bu oluşturduğunuz filo'lar da 1 gemi batınca otomatikman rezervden gemi alıp filoya eklemesi muhteşem olmuş
Denizaltılar hoi 2 den beri 13 yıldır çözülemeyen bir sorundu.Sonunda çözmüşler denizaltılar dehşet saçıyor ve tek düşmanları ASW li gemiler artık BB ler onları batıramıyor
Gemi dizaynı süper olmuş
Artık filo savaşları daha gerçekçi.Tek gemi türüyle savaş imkansız.

Olumsuz yanları
ABD artık ölümsüz olmuş MP ler de istenmeyen ülke olacak o kesin
Filo savaşları artık destroyer,light kru ve uçak gemisi arasında olacak o kesin tıpkı gerçekte olduğu gibi zırhlıların devri bitti
bu yazdığıma itiraz olacaktır sebebini yazayım
Destroyerleri 2 tip hazırlıyorum AI ye karşı oynarken 1 tip ful torpido,1 zorunlu seri top,1 radar,1 uçaksavar olan ve 2 tip 1 anti ASW ,2 anti air, 1 top ,1 radar, 1 sonar özellikli destroyerler hepsi bu batırmadık filo kalmıyor.Sadece 70 Destroyer den oluşan bir filo kurdum ABD'nin kaç uçak gemisini batırdım saymadım kaybım da 9-10 Destroyer
MP'lerde buna karşı tek önlem light krular.Buna göre bu 2 gemi türünü en iyi dengeleyen filo kazanacak gibi
Ve küçük ülkelerle oynamak işkence artık rafineri ve silolara yer yok bu yüzden tüm bölgelere +2 inşaat slotu şart
O kadar çok teknoloji gelmiş ki hızlandırma olsa bile artık 5 yer yetersiz 1 tane daha eklemeleri gerekli
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 - Man the Guns - İlk İzlenimleriniz - Yazar: yusufbugra76 - 02-03-2019, 01:56

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.